Grad Lipik kupio novi traktor i malčer

Lipik kupio novi traktor i malčer
(FOTO: Compas.com.hr)

05.08.2017. | Compas.com.hr
Pregleda: 6311

Nova oprema vrijedna blizu 250 tisuća kuna stigla je danas 4. kolovoza u Lipik kad su ju odmah pogledali i isprobali gradonačelnik Lipika Vinko Kasana i direktor Lipkoma Marijan Strganac.

Strojevi i oprema su stigli u okviru dodjele sredstava kapitalne pomoći Gradu Lipiku za održavanje javnih površina kroz program odnosno aktivnost Unapređenje stanovanja i komunalnog gospodarstva. Putem jednostavne nabave traktor marke TUBER 50 i malčer ORSI ENERGY 130 došli su iz tvrtke Tehno Win iz Pisarovine, ukupna vrijednost je 247.500 kuna s PDV-om, a od tog iznosa 97.500 kn osigurao je Grad Lipik dok preostali dio od 150.000 kuna osiguralo je Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja.

Ovime će se ubrzati održavanje brojnih javnih površina na području Grada Lipika, a posebno će biti od koristi za nerazvrstane ceste te održavanje jaraka i poljskih puteva i zelenih površina.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI