I ove godine Dani slame, razne manifestacije i konvegencije u Eko centru Latinovac

Slama fest, Latinovac
(FOTO: Filip Škrga)

03.08.2017. | Eko centar Latinovac
Pregleda: 3204

Eko centar Latinovac organizira ovogodišnju permakulturnu konvergenciju u trajanju od 10. - 12. kolovoza.

Konvergencija počinje manifestacijom Dani slame u Latinovcu, 10. kolovoza.

11.kolovoza održati će se umrežavanje permakulturnih i ekoloških inicijativa, akcija i udruga - s naglaskom na međunarodnu suradnju i korištenje resursa Europske Volonterske Službe (EVS) u sklopu programa Erasmus+. Dnevne aktivnosti počinju sa predavanjem o Europskoj volonterskoj službi, a u nastavku dana biti će organizirana pojedinačna izlaganja udruga i inicijativa sa ekološkim i permakulturnim interesima. Nakon izlaganja prisutni će biti podijeljeni u kampove ovisno o području djelovanja (npr.zaštita okoliša, prirodno graditeljstvo, volonterizam, proizvodnja hrane, promocija permakulture, projektni prijedlozi) gdje će dodatno moći razraditi ideje i razmijeniti kontakte.


Dnevne aktivnosti privodimo kraju sa diskusijama i radionicama na otvorenom. U večernjim satima opuštanje uz gong zvučnu kupku do svitanja, nakon čega slijedi obrana permakulturnih diploma 12. kolovoza.


Troškove provedbe (hrane, materijala) manifestacije umrežavanja snosi Eko centar Latinovac, uz financijsku podršku Europske komisije (ERASMUS+).


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI