2. sjednica Vijeća Općine Brestovac

2. sjednica Vijeća Općone Brestovac
(FOTO: brestovac.hr)

26.07.2017. | M.M./brestovac.hr
Pregleda: 2632

Kako je to uobičajeno nakon konstituirajuće sjednice Vijeća Općine Brestovac, na prvoj radnoj sjednici prisegu su dali načelnik Zdravko Mandić i njegov zamjenik Jozo Buće.

U nastavku sjednice Vijeće je s 11 glasova za i 2 protiv, za predsjednika Odbora za statut, poslovnik i normativnu djelatnost izabralo Jozu Ilića, a članove Domagoja Stojakovića i Josipa Pavića. U Općinsko povjerenstvo za procjenu šteta od elementarnih nepogoda, s 11 glasova za i 2 protiv, za predsjednika je izabran Tomislav Čočić, a članove Darko Markanjević i Krešimir Klarić.

S 11 glasova za vijećnika HDZ-a i 2 protiv članova Koalicije SDP, HSS, HSU i Hrvatski laburisti, za člana Upravnog vijeća Javne vatrogasne postrojbe, čiji je jedan od osnivača i Općina Brestovac, većinom glasova izabran je Tomo Vrhovac. U Povjerenstvo za socijalna pitanja izabrani su za predsjednika Tomo Vrhovac, a članove Ivica Đurčević i Marija Barunović.


Na sjednici najavljen je i 17.tradicionalni susret Brestovaca, koji će se ove godine 19.kolovoza održati u Brestovcu. U sportskim susretima u sedam disciplina natjecat će se predstavnici Orehovičkog Brestovca, Daruvarskog i Garešničkog, te Požeškog.


Najavljen je i 3.Humanitarni memorijalni turnir Ankica Krištofek. Uoči blagdana, Župa svete Ane organizira natjecanje u malom nogometu i odbojci na pijesku, a sav prihod namijenjen je obnovi župne crkve svete Ane u Skenderovcima. Uz kotizaciju od stotinu kuna po ekipi, turnir u malom nogometu održan je u subotu,22.srpnja od 17 sati, a dan kasnije uz kotizaciju od 5o kuna od 16 sati natjecale su se ekipe u odbojci na pijesku. Pokrovitelji ovog humanitarnog turnira su Požeško slavonska županija, Grad Požega, i Općine Velika,Kaptol i Brestovac.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI