Pogledajte kakvo nas vrijeme danas očekuje

Ljetni pljuskovi
(FOTO: Index.hr)

25.07.2017. | Index.hr
Pregleda: 4049

Oblačno vrijeme zadržat će se do poslijepodneva. Ujutro i prijepodne mogući su ponegdje još kiša i pljuskovi s grmljavinom. Na jugu zemlje, padaline će biti obilnije.

Promjenjivo do pretežno oblačno vrijeme zadržat će se sve do poslijepodneva kada bi sa zapada trebalo doći do postupnog razvedravanja, piše DHMZ.

Lokalno bi kiše i pljuskova moglo biti još samo na istoku i jugu zemlje. Kiše bi povremeno moglo biti u Slavoniji i Baranji.


Olujno nevrijeme jučer prohujalo Hrvatskom


Jučer je olujno nevrijeme prošlo Hrvatskom. Sukladno najavama, tijekom kasnog poslijepodneva i večeri jače nevrijeme sa zapada prvo je zahvatilo Istru.U samo 10-ak minuta uslijed jakog vjetra valovitost mora se naglo povećala, stoga je stanje postalo poprilično opasno na cijelom području. 

I danas nas očekuje vjetrovito, na Jadranu bura

U kontinentalnom dijelu zemlje puhat će slab do umjereni sjeverni i sjeverozapadni vjetar, na sjevernom Jadranu Bura. U Dalmaciji će zapuhati sjeverozapadni i zapadni vjetar.

Očekuje nas dan s nešto nižim temperaturama, najviša dnevna temperatura zraka na kontinentu većinom će biti od 22 do 26°C, a na Jadranu od 27 do 30°C.

Od četvrtka uglavnom suho

I u srijedu bi mjestimično moglo biti kiše. Tek od četvrtka, očekuje nas uglavnom suho vrijeme, sa sve manje oblaka.

U srijedu bi prema noći moglo biti sve više vjetra. Puhat će umjeren sjeverozapadni i sjeveroistočni vjetar koji bi u četvrtak ponegdje mogao biti i jak.

Temperature u srijedu i četvrtak bit će poput današnjih, a novi porast temperatura očekuje se od petka.

www.index.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI