OŠ fra Kaje Adžića i njihov Školski kino klub ¨Zlatna dolina¨ objavili svoj spot

Spot " Samo tvoja ljubav, Bože"
(FOTO: T.Ć.)

03.07.2017. | M.M./T.Ć.
Pregleda: 7426

OŠ fra Kaje Adžića i njihov Školski kino klub "Zlatna dolina" prije dva mjeseca snimili su spot za pjesmu "Samo tvoja ljubav, Bože". Voditeljica kluba, vjeroučiteljica Tajana Ćosić okupila je prekrasnu mladu ekipu, koja je svojim talentom, kako plesačkim, tako i glumačkim, obogatila ovaj prekrasan uradak. Pjesma koja je mnogima poznata i koja se zna izvoditi tijekom liturgijskog slavlja, opjevao je naš poznati hrvatski pjevač Tony Cetinski. Upravo on im je dao zeleno svjetlo u korištenju njegova glasa tijekom snimanja spota.

Spomenut ćemo one bez kojih ovaj spot ne bi ugledao svjetlo dana. To su: Juliana Hoffmann (inače glavna uloga; odlična plesačica s mnogo osvojenih medalja), Martina Soldo, Julija Blaž, Veronika Kvaternik, Monika Lončarević (inače kaskaderka koja je profesionalno jahala kobilu Santu), Danijela Mikliš. Osim prekrasnih ljudi, u spotu su se našla i četveronožna bića. Kobila Santa koju je tako nesebično za potrebe snimanja spota posudio Antun Bello, inače vlasnik Etno kuće Bello u Pleternici, te dva psa, njemačke doge, Hidalgo i Hunter von Unetrwein (iz uzgoja poznatog brodskog uzajivača Hrvoja Muževića).

Spot je snimam po pleterničkim šumama i vidogradima, te na poznatoj kutjevačkoj cesti.





Ovim spotom, Kino klub "Zlatna dolina" pokazao je da nastavlja sa svojim na daleko poznatim radom. Ovog puta promijenjen je voditelj. Voditeljica je Tajana Ćosić, koja nam veli da će nastaviti tražiti savjete onoga koji je klub i postavio na noge. On je sada umirovljeni, ali nezaboravljeni profesor tehničke kulutre Mirko Šarić.

Svi oni vesele se novim projektima koji tek slijede. Pleternička škola je sjedište nevjerojatno talentirane djece. Treba ih samo prepoznati i iz njih izvući sav onaj potencijal koji posjeduju. Do nekih novih projekata, pozivamo vas da pogledate spomenuti spot "Samo tvoja ljubav, Bože" i uživate u onome što su ovi mladi glumci napravili. Nećete požaliti. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI