Tijekom vikenda čak četiri ¨pijane¨ tučnjave u kafićima

Tučnjava-ilustracija
(FOTO: Google)

03.07.2017. | PU požeško slavonska
Pregleda: 14374

U ugostiteljskom objektu u Ulici Franje Thauzyja u Požegi, u subotu (1.7.)  oko 1 sat,, verbalno su se i tjelesno sukobila tri muške osobe starosti 18 (0,50 promila), 22 i 23 godine. Tom prilikom 23-godišnjak je lakše ozlijeđen, a protiv svih počinitelja slijedi optužni prijedlog.

Kriminalističkim istraživanjem je također utvrđeno da je 22-godišnjak prijetio 27-godišnjem vlasniku ugostiteljskog objekta zbog čega protiv njega slijedi kaznena prijava poradi počinjenog kaznenog djela "Prijetnja".

Istoga dana, oko 17.20 sati, u Jakšiću, u Osječkoj ulici, na terasi ugostiteljskog objekta, 72-godišnji muškarac je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,84 promila vikao i galamio. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.


Također u subotu, oko 23.15 sati, u Jakšiću, u Osječkoj ulici, na terasi ugostiteljskog objekta međusobno su se verbalno sukobili 23-godišnjak (0,76 promila) i 53-godišnjak (odbio alkotest) sa 28-godišnjakom (2,56 promila) i 37-godišnjakom (1,99 promila). Tom prilikom 53-godišnjak je i tjelesno napao 28-godišnjaka. Budući da je postojala opasnost svi počinitelji su smješteni u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi optužni prijedlog.


Istoga dana, oko 23.20 u Pakracu, u Ulici hrvatskih velikana, u ugostiteljskom objektu, 22-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,17 promila tjelesno napao 38-godišnjaka. On je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI