Neka svijetli nebo Hrvatsko za hrabro srce Kornatsko

Srce Kornatsko
(FOTO: 034 portal)

29.06.2017. | M.A.
Pregleda: 3152

Srce Kornatsko je veliki projekt u organizaciji Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vodice, Malonogometnog kluba Heroji 2007. i Vatrogasne zajednice Šibensko-kninske županije.

Ovim projektom želi se na dostojanstven način obilježiti 10. godišnjica kornatske tragedije, a vrhunac akcije biti će 27. kolovoza kada će se u čitavoj hrvatskoj u isto vrijeme biti pušteni lampioni u znak sjećanja na stradale vatrogasce. Tako će se i u našoj županiji na Zapovjedništvu odrediti lokacija gdje će se zajednički puštati baloni čemu čete biti obaviješteni. Projekt ima i humanitarnu notu - sredstva prikupljena od lampiona namijenjena su za organiziranje i provođenje sustavne i kontinuirane rehabilitacije djece liječene od malignih bolesti udruge Krijesnica.

Donacije se mogu uplatiti na žiro račun HR23 2330 0031 5817 4899 5 otvoren u Splitskoj banci s naznakom županije iz koje se uplaćuju (Donatori humanitarne akcije na dan puštanja lampiona moći će ih podići na unaprijed predviđenim mjestima u županijama).


U projekt se mogu uključiti i građani. Bitno je samo da se kod uplate navede iz koje se županije plaća da se može pratiti uplata i da lampioni stignu u našu županiju. U vrijednosti donacije za svakih 20 kn dobije se jedan leteći lampion.


Podržite projekt Srce Kornatsko i udrugu Krijesnica, podržite obilježavanje 10. godišnjice kornatske tragedije, NEKA SVIJETLI NEBO HRVATSKO ZA HRABRO SRCE KORNATSKO!

https://www.facebook.com/srcekornatsko/?hc_ref=PAGES_TIMELINE
https://www.krijesnica.hr/


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI