Vjetar je jučer na mahove puhao 65-80 km/h

Iščupano stablo u Eminovcima
(FOTO: M.M.)

29.06.2017. | M.B.
Pregleda: 8287

Oko 18:00 sati područje Požeštine zahvatilo je kratkotrajno grmljavinsko nevrijeme praćeno jakom kišom te mjestimice i olujnim vjetrom uslijed čega je došlo do urušavanja stabala na prometnice i objekte.

Na području općine Jakšić zbog jakog vjetra stablo je palo na prometnicu državne ceste d 53 kod mjesta Eminovci, te na lovačku kuću u Jakšiću, a u Treštanovcima je pao telefonski kabel na prometnicu. U sva tri slučaja intervenirali su vatrogasci JVP Požeško-slavonske županije i DVD Jakšić.




Na području grada Požege u mjestu Dervišaga u ulici Stjepana Radića vjetar je srušio stablo bora kojeg su uklonili vatrogasci JVP grada Požege. Jak vjetar srušio je dio ciglene ograde kaznenog zavoda u Osječkoj ulici u Požegi. Zabilježen je i veći broj manjih kvarova tipa nestanka jedne faze u nekoliko naselja Požeštine,(Dobrogošće, Stari Zdenkovac, Svetinja). Cestovni promet se tijekom i nakon nevremena dok se nisu uklonile posljedice odvijao otežano naročito državnom cestom D 53 kroz dio naselja Eminovci.


Ozlijeđenih osoba nije bilo. Prema podacima DHMZ meteo postaje Požega vjetar je na mahove puhao 65-80 km/h.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI