Ana Vojtulek i Martina Pandža u Češkoj

Košarkašice
(FOTO: M.J.)

23.06.2017. | M.J.
Pregleda: 3041

Nakon što je u Požegi odrađen prvi dio priprema Hrvatske ženske košarkaške reprezentacije do 18 godina, djevojke su predvođene izbornikom Željkom Ciglarom i trenerom Ivicom Molnarom otputovale u Češku gdje će odraditi prve pripremne utakmice nakon čega se ponovno vraćaju u Požegu na još jedan mini ciklus priprema, a nakon malog odmora sele u Slavonski Brod gdje će odraditi drugu fazu priprema, a u sklopu nje i po dvije pripremne utakmice sa Bosnom, Irskom i Češkom.

Među putnicama za Prag su i košarkašice Plamena Ana Vojtulek i Martina Pandža Brnić koje će se do kraja boriti za svoje mjesto među 12 najboljih koje će predstavljati našu zemlju na Europskom prvenstvu koje se u kolovozu igra u mađarskom gradu Sopronu. Europsko prvenstvo u Sopronu kreće 5. kolovoza, a naše će ga otvoriti protiv Srbije, a s nama u skupini su i Švedska i Španjolska.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI