Rukometaši Požege izgubili od vodeće Slatine

06.11.2011. | Karlo Balenović
Pregleda: 3472

Za rukometaše Rukometnog kluba Požega upisan je novi gostujući poraz u sezoni i to protiv proplasirane Slatine rezultatom 33:27. Utakmica u Slatini bila je napetija nego što pokazuje krajnji rezultat te su požeški rukometaši na poluvremenu gubili samo tri razlike odnosno 16:13. U drugi dio se ušlo puno bolje te su Požežani u 42. minuti utakmice preokrenuli u svoju korist i ostvarili dva gola prednosti, ali bez svježih igrača s klupe u završnici ipak nisu uspjeli zadržati prednost.

- Mi smo u Slatini igrali bez nekoliko prvotimaca koji nisu bili u mogućnosti doći na utakmicu, a još su se pojedini igrači ozlijedili na utakmici i zbog takvih okolnosti nismo mogli izdržati cijelu utakmicu u pravom tempu - riječi su trenera požekih rukometaša Darija Anića.

U redovima Požege najefikasniji bili su Mario Dragičević s 8 i Ivan Balenović sa 6 golova, a vrijedi i spomenuti odličnog vratara Gorana Bubala koji je upisao 20-ak obrana. No sve to nije pomoglo da se dođe do pobjede. Kod domaće ekipe najbolji su bili Ivan Berkec s 8 i Matej Medved sa 6 golova.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI