¨Zlatne grive, Zlatne doline¨ 11.lipnja od 10 sati u Mihaljevcima

(Iz arhive)
(FOTO: 034 portal)

10.06.2017. | M.M.
Pregleda: 6230

14. Revijalna utakmica u vožnji zaprega i 10. Izložba konja odnosno "Zlatne grive, Zlatne doline" održat će se u Mihaljevcima 11. lipnja s početkom od 10:00 sati točnije pored igrališta NK "Croatia" u Mihaljevcima.

Kako smo rekli program kreće u 10 sati gdje će uzgajivači izložiti svoje konje koji će potom biti ocijenjeni od strane sudaca, nakon toga u 11:00 sati slijedi Svečano otvorenje "Zlatne grive, Zlatne doline" pa se u 12:00 sati pokazuje i ocjenjuje najljepša svatovska zaprega.





U 13:30 sati je utakmica preciznosti sa zapregama, te u 14:00 sati utakmica brzine također sa zapregama, a potom dodjela nagrada u istim natjecanjima.





Nakon toga dolazi najzanimljiviji dio kako za uzgajivače tako i za gledatelje a to je vuča klada s parom konja i s jednim konjem i za 16:00 sati predviđeno je proglašenje pobjednika i zatvaranje izložbe.

Organizator s domaćinom poziva sve zainteresirane neka dođu u Mihaljevce kako bi vidjeli i uveličati cijelu izložbu, a za dobru atmosferu neka se ne brinu jer kao i svake godine organizator se maksimalno potrudi kako bi bilo ića i pića uz dobru glazbu.










Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI