Reprezentativke Hrvatske će trenirati sa zainteresiranim djevojčicama

Hrvatska ženska nogometna reprezentacija
(FOTO: M.J.)

07.06.2017. | M.M./sportalo.com
Pregleda: 7590

Danas u 18,00 sati na stadionu u Velikoj ženska reprezentacija Hrvatske odraditi će otvoreni trening kojem mogu prisustvovati svi zainteresirani, a priliku da budu na terenu i vježbaju s njima imati će sve zainteresirane djevojčice, sigurnih je 20ak koje polaze Papukovu školu nogometa, a pozvane su i sve ostale. Prilika je to da se buduće nogometašice nađu na terenu sa zvučnim imenima i u Europskim okvirima, a sigurno će najviše pažnje privući najbolja HR nogometašica u posljednjih 10ak godina Maja Joščak.

U posljednje vrijeme u mnogim klubovima se polako priključuju, treniraju i igraju djevojčice, a sada sve one, pa i one koje još nisu krenule trenirati imaju jedinstvenu priliku trenirati s najboljim nogometašicama Hrvatske. Sjajan je to potez organizatora i vodstva reprezentacije u smislu populizacije ženskog nogometa koji je trenutno sport koji se najbrže razvija u Europi, a primjetno je da i u našem kraju djevojčice sve više pokazuju želju igrati nogomet.

Podsjetimo, Hrvatska se sprema za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo koje se 2019. Godine igra u Francuskoj, naše su smještene u skupinu 7 u društvu sa Švedskom, Danskom, Ukrajinom i Mađarskom. U Velikoj odrađuju mini pripreme, a u petak u 18,00 sati igraju protiv Bosne i Hercegovine što je još jedna prilika da na djelu vidimo najbolje od hrvatskog ženskog nogometa.


Za ovu su akciju pozvane Ivana Bojčić (Osijek), Maria Kunštek (Osijek), Ivana Maltašić (Osijek), Kristina Nevrkla (Osijek), Maja Joščak (Osijek), Ana Dujmović (Agram), Martina Taritaš (Agram), Anela Lubina (Split), Mihaela Horvat (Split), Monika Conjar (Pomurje), Matea Bošnjak (Sindelfingen), Iva Landeka (Rosengard), Emma Barišić (Landhaus), Sandra Žigić (Neunkirch), Kristina Šundov (Basel), Ivana Rudelić (USV Jena), Ana Jelenčić (PWSZ Walbrzych), Carina Roščić (Grasshoppers) i Sanja Šoltić (Katarina Zrinski).


Uz izbornika Miletića, u stručnom su stožeru trener Mate Prskalo, kondicijski trener Jure Perković, trener vratarki Krešimir Jaklin, liječnica Vedrana Vondrak, fizioterapeutkinja Martina Petranović, ekonom Verica Medved, tajnik Denis Lukša i Predsjednik Komisije za ženski nogomet Darko Kolesarić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI