Počelo uređenje pješačke i biciklističke staze i izgradnja nogosupa

Radovi u Pakracu
(FOTO: pakrac.hr)

04.06.2017. | M.M./pakrac.hr
Pregleda: 8947

U Pakracu su započeli radovi na izgradnji nastavka pješačke i biciklističke staze u Bolničkoj ulici, odnosno rekonstrukciji pješačke staze u Ulici Matice hrvatske (u dijelu prema vrtiću).

Niskogradnja Jurčak iz Požege je počela s iskopom pješačke i biciklističke staze u nastavku Bolničke ulice, od Vukovarske do nadvožnjaka na petlji.





Kao i u gornjem dijelu Bolničke ulice, u naredna dva mjeseca,  tamo bi trebali izgraditi u dužini od 461 metra biciklističku i pješačku stazu, te urediti zeleni pojas koji ove prometnice razdvaja od kolnika.


Vrijednost radova je 451.000 kuna, od čega 351.000 osigurava MUP iz Programa sigurnost u prometu, a oko 100.000 gradski proračun.

Zaposlenici Trim projekta su započeli i sanaciju nogostupa u Ulici Matice hrvatske prema dječjem vrtiću. U dužini od 90 metara bit će izvađeni propali betonski opločnici te asfaltirana pješačka staza. Vrijednost radova je 40.000 kuna, a financirani su iz proračuna Grada Pakraca.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI