Pobjede Slavonije i Slavije, težak poraz Hajduka

Nogomet
(FOTO: M.J.)

29.05.2017. | M.M./sportalo.com
Pregleda: 3060

Naši trećeligaši su upisali nove pobjede na domaćim terenima, Slavonija protiv Marsonije, a Slavija protiv BSK-a, dok je trenutno jedini predstavnik naše županije u MŽNL teško stradao u Čepinu.

Slavonija se u derbiju na pogon sjajnog Brune Bobana dokopala vrijedne pobjede. Boban je u 25` nakon lijepe asistencije Bekavca lijepo pogodio iz prve i donio prednost Plavima. Dobar posao kod pogotka Slavonije Bekavac je upropastio izgubivši loptu u 34` nakon čega je Marsonia došla do poravnanja preko Mirkovića koji jesam izbio pred Vasića i rutinski poentirao. U drugom dijelu Slavonija je još malo dodala gas, nakon nekoliko dobrih akcija, Sokić je u kaznenom prostoru gostiju pronalazi Bobana koji ovoga puta glavom matira gostujućeg vratara. Kakva bi to pobjeda Slavonije bila da na popisu strijelaca nema Podobnika? U najmanju ruku neobična, pa se Dudo u sudačkom dodatku pobrinuo da pobjeda bude obična lijepim pogotkom iz slobodnog udarca sa 25 metara.





Slavija je do pobjede došla preokretom protiv BSK-a iz Bijelog Brda, jedne od kvalitetnijih momčadi lige. Gosti su do prednosti došli u 28` preko Karamatića, a nekoliko trenutaka prije odlaska na odmor nakon sjajne asistencije Mikića Šubara je izjednačio na 1:1. U drugom dijelu Slavija je bila osjetno bolja momčad i već na samom početku, u 48` Solić donosi prednost Pleterničanima. Ponovno je u glavnoj ulozi bio Leo Mikić koji je tukao sa 5-6 metara što je odlični gostujući vratar odbio do Solića kojem nije bilo teško gurnuti loptu u mrežu. U 68` konačnih 3:1 postavio je vratar Matej Blašković iz kaznenog udarca čime je došao na 4. Mjesto klupske ljestvice strijelaca.





Hajduk je gostovao kod novog prvaka Međužupanijske lige Čepina i očekivano doživio poraz. Ove sezone Čepin je u ovom natjecanju priča za sebe, imaju daleko najkvalitetniji kadar i uvjerljivo su vodeća momčad lige.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI