Franjo Memedović: ¨Što to u Pleternici i oko Pleternice toliko nije u redu?  Čemu tolike sumnje, nepovjerenja i amnimoziteti ?¨

Ilustracija
(FOTO: Franjo Memedović)

25.05.2017. | Franjo Memedović
Pregleda: 10757

"Kao obični pratitelj  promatrač različitih događanja, moram primjetiti,  da netko i neki već duže vrijeme  od Pleternice hoće ili žele napraviti grad slučaj, ili čak možda i slučajni grad.

Što to u Pleternici i oko Pleternice toliko nije u redu?  Čemu tolike sumnje, nepovjerenja i amnimoziteti ?  Dali je, i ako je u  Pleternica stvarni problem i trn u oku svim njenim kritičarima i kritizerima  samo  jedna osoba ,  dosadašnja,  a ujedno i  jedna od najuspješnijih , (moje neutralno i objektivno  mišljenje prema svemu viđenom) gradonačelnica u Hrvatskoj, gospođa Antonija Jozić? Ako je tomu tako, pa i zato postoji riješenje. To su  izbori. Bili su ,i prošli su  kako su prošli. Demokracija nije savršeni sistem i procedura, ali boljeg načina izjašnjavanja i odlučivanja nema. To  je rezultat volje većine, ostvarene  pa makar i jednim glasom više.

Sa rezultatima proteklih izbora u Pleternici neki nisu zadovoljni i osjećaju se prevarenima i prema procedurama Izbornog zakon zatražili su ponovno prebrojavanje glasova i zatraženo su i  dobili. Vrlo uskoro će se saznati što je, tko je, i dali su ti i takvi u pravu. Ako se ustanovi da su povrijeđene izborne procedure i postupci i ako je bilo konkretnih nepravilnosti, netko će  odgovarati i ide se na nove izbore, a ako je sve bilo po izbornim pravilima, tko će i na koji način odgovarati za pokušaj stvaranja Pleternice  kao grada slučaja.


I opet uz ogradu,  ni sam neznam zašto se ograđujem, samo  iz čiste namjere ali  bez ikakvih obveza  da budem zaštitnik i odvjetnik,   još uvijek aktualne, a vjerovatno i buduće  gradonačelnice Pleternice, gospođe Antonije Jozić,  pristojno je upitati sve one koji su grad Pleternicu na ovakav način doveli u fokus interesa javnosti ,  dali će se ispričati , gospođi Jozić, ali  i svima onima ostalima  prema kojima je sumnja na izborne nepravilnosti bila usmjerena. Griješiti i pogriješti je ljudski, pa i u politici." rekao je Franjo Memedović​



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI