Darko Puljašić: ¨Ovo je upravo ono što Grad Požega cijelo vrijeme potiče i što ćemo sigurno u budućnosti nastaviti razvijati¨

Ugodna treća dob
(FOTO: M.M.)

25.05.2017. | M.M.
Pregleda: 4419

Društvo Crvenog križa Požeško – slavonske županije pokrenulo je projekt "Ugodna treća dob" s ciljem unapređenja kvalitete života starijih osoba s područja Grada Požege putem organiziranih dnevnih aktivnosti. Riječ je o projektu vrijednom 55.977,00 kuna kojeg financira Ministarstvo demografije, obitelji, mladih i socijalne politike, a njegovo predviđeno trajanje je 10 mjeseci.

Ispred Grada Požege kao partnera na ovom projektu svoje zadovoljstvo izrazio je zamjenik gradonačelnika i ravnatelj Doma zdravlja Požeško – slavonske županije Darko Puljašić.

"Ovo je upravo ono što Grad Požega cijelo vrijeme potiče i što ćemo sigurno u budućnosti nastaviti razvijati. Briga o našim sugrađanima treće, rekao bih zlatne životne dobi, je naša obveza. Ti ljudi su nam ostavili ovaj prekrasan grad i domovinu i mi o njima moramo brinuti. Svakako ćemo nastaviti i putem Doma zdravlja promovirati ovakve akcije. Vjerujte mi, kroz palijativnu skrb smo se uvjerili da je nekada topla riječ i pružena riječ puno više od lijekova i svega drugog" – poručio je Puljašić.






Projekt će se provoditi u prostoru DCK Požega na adresi Dobriše Cesarića 2 u Požegi gdje će voditelj projekta, zajedno s izvoditeljima te uz pomoć volontera, kroz brojne kreativne, rekreativne i edukacijske aktivnosti raditi na poboljšanju kvalitete života osoba starije životne dobi. Ciljna skupina ovog projekta su osobe starije od 60 godina, a planirano je da će projekt obuhvatiti oko stotinu građana starije životne dobi koji žive u domovima umirovljenika i obiteljima, a posebno će biti usmjeren na osobe koje žive u samačkim domaćinstvima.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI