Požežani će u lipnju moći pogledati predstavu ¨Kućni pritvor¨

ž2Kućni pritvor"
(FOTO: M.B.)

15.05.2017. | Mateja Barukčić
Pregleda: 5096

Predstava požeškog kazališta "Kućni pritvor" nastaje po dramskom tekstu Hrvoja Podobnika Gere uz kojeg u predstavi nastupaju Matija Major i Ana Takač, a redatelj je Lovro Krsnik.

Predstava je to požeškog kazališta koje je Geri pružilo priliku i pomoć pri produkciji predstave, probe se odvijaju u Zagrebu, a premijera će biti u Požegi 27. i 28. lipnja ove godine.

"Kućni pritvor" je predstava u kojoj je glavni lik Tomislav Božić kojeg glumi baš Gero. Tomislav je veterinar koji se odlučio kandidirati na izborima te je sa svojom nezavisnom listom osvojio jedno mjesto u Gradskoj skupštini, dok je preostalih 20 mjesta pripalo dvjema vladajućim strankama. Svoj daljnji rad kao političar usmjerio je ka otklanjanju nepravilnosti i nezakonitih radnji pri čemu je mnogima stao na žulj. Pa je tako, stjecajem okolonsti, završio u kućnom pritvoru kod svoje mame.





"Razmišljao sam kako bi bilo kada bih sam krenuo u jednu takvu političku utrku… Osnovna poruka je da revolucionarima nije lako”, rekao je Gero.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI