Zamjena domaćinstva u polufinalu požeškog Kupa

Slavija-Slavonija
(FOTO: Sportalo)

09.05.2017. | Sportalo.hr
Pregleda: 5116

Za tjedan dana igraju se polufinalne utakmice Kupa Požeško slavonske županije u kojem se sastaju Slavonija i Kutjevo te Slavija i Požega. Dakle dvoboj je to dva trećeligaša protiv županijskih prvoligaša u kojem je posve jasno tko je favorit, bez obzira na dobre ekipe županijskih prvoligaša, jasno je da su dva ranga natjecanja više ogromna razlika i prednost Slavoniji i Požegi.

Voljom ždrijeba na žalost je odlučeno da će domaćini biti Slavonija i Slavija, što je pomalo nepravedno jer tu dobiju još jednu malu prednost, a odlična reakcija stigla je iz Požege, naime vodstvo Slavonije je odlučilo prihvatiti prijedlog Kutjeva o zamjeni domaćinstva, pa će se ovaj susret igrati ipak u Kutjevu. S istim zahtjevom Požega se obratila Pleterničanima, a njihov odgovor se očekuje. Polufinale kupa će biti prilika da se dobro napuni novouređeni kutjevački stadion. Naime, ionako jedan od ljepših objekata u županiji dobio je novi sjaj, na tribine su postavljene nove sjedalice, kako na onu natkrivenu tako i na obje pokrajnje. Stigao je i novi semafor, pa je uz već standardno savršeni travnjak Kutjevo sada ima zaista prekrasan sportski kompleks.

Zanimljivost polufinalnih utakmica je da jedan čovjek povezuje sve sudionike, naime Petar Čuljak je u svojoj bogatoj karijeri nastupao za sva 4 kluba. Kao talentirani mladić nosio je dres Slavonije, zatim je nakon prvoligaških klubova igrao za matični klub iz Pleternice, a jednu polusezonu prije prelaska u trenersko/igračke vode odigrao je za momčad s Rekreacije, dok trenutno igra u dresu Kutjeva.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI