Noa Polenus i Davor Lenče na postolju u Pakracu

Motocross na Matkovcu
(FOTO: Compas.com.hr)

03.05.2017. | Compas.com.hr
Pregleda: 3180

Sunčano i ugodno toplo vrijeme 1. svibnja bio je mamac za brojne posjetitelje koji su s užitkom pratili motocross utrku na Matkovcu koja se tradicionalno održava svake godine u prigodi "Bljeska" u organizaciji Moto kluba Pakrac - Lipik.

Utrku koja je dio Otvorenog prvenstva Hrvatske u motocrossu svečano je otvorila gradonačelnica Pakraca Anamarija Blažević u nazočnosti predsjednika Hrvatskog motociklističkog saveza Stjepana Peršina. Gradonačelnica je pohvalila organizatora na još jednoj odlično pripremljenoj utrci te se zahvalila svima koji su pomogli, od DVD-a, GSS-a i Zavoda za hitnu medicinu Požeško-slavonske županije.

Na odlično pripremljenoj kružnoj stazi dužine 1.500 metara, bez blata s minimalno prašine, vozilo se u devet kategorija, a nastupilo je preko sedamdeset vozača od čega četvero vozača Moto kluba Pakrac-Lipik.


Najmlađi među svima bio je Pakračanin Noa Polenus koji je u dvije utrke uspio doći do trećeg mjesta u klasi MX50, a na postolje se popeo ponovo i Davor Lenče koji je u poretku B lige klase Open osvojio ukupno drugo mjesto, ispred njega pobjedu je odnio David Štajcer iz MK Krašić.


U A ligi klasi MX2 nastupila su dva vozača MK Pakrac-Lipik, Luka Papak bio je sedmi, a Matija Tessari zauzeo je deseto mjesto.

Fotogaleriju motocrossa pogledajte na www.compas.com.hr



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI