Preko 200 bikera u prigodi Bljeska u Lipiku i Pakracu

5. Moto defile Bljesak
(FOTO: Compas.com.hr)

02.05.2017. | Compas.com.hr
Pregleda: 3664

Preko dvije stotine bikera u sklopu obilježavanja 22. godišnjice VRA Bljesak 1. svibnja prošlo je kroz Lipik i Pakrac, poklonili su se poginulim hrvatskim braniteljima, a domaćini su im bili MK Iohannites iz Lipika te MK Vitezovi tame iz Pakraca.

Bio je ovo peti moto defile "Bljesak" u organizaciji MK Veterana Slavonije i Baranje  i suorganizaciju više moto klubova koji su se priključili iz različitih dijelova Hrvatske da bi se okupili na službenom središnjem protokolu obilježavanja Bljeska u Okučanima. Dio bikera krenuo je iz Osijeka, dio iz Petrinje, prisutni na obilježavanju u Okučanima su bili i bikeri iz Lipika i Pakraca, a  zajednički su se po završetku obilježavanja po prvi put otkako se organizira ovaj moto defile zaputili u Lipik i Pakrac. U Lipiku su se bikeri u nazočnosti gradonačelnika Lipika Vinka Kasane i predsjednika lipičke HVIDR-a Branimira Ljevakovića poklonili poginulim braniteljima na spomen obilježju na Trgu hrvatskih branitelja Lipika, dok su u Pakracu na gradskom groblju u pratnji gradonačelnice Pakraca Anamarije Blažević i generala Miroslava Vaceka položeni vijenci nakon čega su se svi zaputili na prigodni domjenak u prostorije MK Vitezovi tame u Pakracu.

Više fotografija pogledajte na www.compas.com.hr




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI