Slavija dočekuje Vukovar, Slavonija putuje u Ivankovo, Hajduk potvrđuje ostanak

Ilustracija
(FOTO: M.M.)

29.04.2017. | M.M.
Pregleda: 2796

U višim ligama igra se 24. ligaško kolo, a važne utakmice igraju Slavija i Hajduk na domaćim terenima, dok Slavonija do kraja sezone treba samo odraditi posao za što ljepši konačni dojam.

Krenimo od Hajduka, Pakračani na svom stadionu dočekuju momčad Darde, jedno od najugodnijih proljetnih iznenađenja u Međužupanijskoj ligi. Pakračani i sljedeće kolo igraju na svom stadionu, pa bi uz osvojena 4 boda zacementirali ostanak, iako je vrlo vjerojatno da bi i sa 3 bili sigurni, momčadi sa dna zaostaju 10ak i više bodova, teško je zamisliti scenarij u kojem bi Hajduk ispao čak i s aktualna 32 boda. Trbara ima kompletan kadar na raspolaganju, pa se s pravom očekuju pozitivne vijesti iz Pakraca.

Slavija će danas ugostiti momčad Vukovara koja je dva boda uspješnija od nje, pa je pobjeda jednostavno imperativ za Karioke. Situacija za Bognarovu momčad nije niti malo ugodna, u ovom kolu će i svi Pleterničani navijati za Marsoniju koja gostuje u Koprivnici. Eventualni kiks Slavije u kombinaciji s pobjedom Koprivnice značio bi ogromne probleme i grčevitu borbu za ostanak do samoga kraja! Bognar danas ne može računati na Gomerčića, no ionako danas više mora razmišljati o napadu nego o defanzivi, jednostavno Slavija danas mora pobijediti!


Slavonija se definitivno oprostila od borbe za naslov, pa Špehar do kraja sezone zajedno sa svojom momčadi igra za dojam i hvatanje što boljeg mjesta na ljestvici u velikoj gužvi koja je nastala od 3. Do 7. Mjesta na kojem se Plavi trenutno nalaze. U toj skupini je i Bedem koji je kao i Slavonija osvojio 37 bodova, a upravo je Ivankovo u nedjelju mjesto gdje Plavi gostuju. Bedem je odlična momčad, vrlo ugodno osvježenje za ligu, a Slavonija tamo gostuje bez svog najboljeg igrača Podobnika koji je protiv Varaždina zaradio isključenje što je sigurno veliki hendikep.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI