Prikupljanje potpisa za HDZ-ove kandidate Puljašića i Tomaševića

Lokalni izbori 2017.
(FOTO: A.M.)

29.04.2017. | M.M.
Pregleda: 4800

Gradski odbor HDZ-a grada Požege, jučer i danas ima organizirano prikupljanje potpisa podrške za kandidaturu za gradonačelnika grada Požege i kandidata za župana Požeško- slavonske županije.

Prikupljanje potpisa održava se kako za jučerašnji dan tako i danas u Cehovskoj ulici i ispred ulaza na tržnicu u vremenu od 10:00 sati do 13:oo sati.





Kandidat za gradonačelnika HDZ-a je Darko Puljašić, a za župana Alojz Tomašević. Darku Puljašiću je ovo pohod na prvi mandat za gradonačelnika Grada Požege, dok Alojz Tomašević ide po drugi mandat na mjestu župana.


"Pozivam sve sudionike da budemo korektni, iskreni i budimo pošteni prema našim biračima i ne pričajmo gluposti već pričajmo ono što možemo napraviti jer to je jedino ono što ćemo za četiri godine svi zajedno morati položiti račune i objasniti što smo napravili. Vjerujem u Hrvatsku demokratsku zajednicu i našeg koalicijskog partnera Hrvatsku stranku umirovljenika također i u listu ljudi koji su samnom te uvjeravam sve moje sugrađane da smo mi najbolja opcija koja nudi ovom gradu što mu pripada i možemo ponuditi jedno bolje, sigurnije sutra koje su oni zaslužili." - poručio je Darko Puljašić

Alojz Tomašević rekao je kako je činjenica da HDZ vodi i u pravlja ovom županijom, ali i svim gradovima i općinama što žele i nastaviti. Ono što je započeto završiti te smatra da samim time mogu i onu bitku dobiti za nova radna mjesta kako bi svi ostali na ovom predivnom prostoru naše županije. Svi znamo s čime smo se susretali u ove protekle četiri godine, svih dubioza, dugova itd, a sada je došlo vrijeme da možemo dobro upravljati.

Tomašević i Puljašić potpisima međusobno su si dali potporu za kandidaturu na lokalnim izborima, dok aktualnog HDZ-ovog gradonačelnika Vedrana Neferovića nije bilo na vidiku kako bi dao podršku listi.

Mnoge HDZ-ovce ali i građane zanima dali se Vedran došao potpisati i dati podršku svojoj stranci i kandidatima, hoće li to još danas stići učiniti ili je zauzet s kvalitetom i rokovima izvođenja mnogih građevinskih radova u gradu Požegi pa ne stigne.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI