Neferović ispunjava obećanje, ne zanima ga egzistencija poduzetnika u pješačkoj zoni

Počeli radovi u pješačkoj zoni u Požegi
(FOTO: M.M.)

24.04.2017. | M.M.
Pregleda: 7899

Nedavno smo pisali kako bi danas trebali početi radovi u pješačkoj zoni grada Požege na uređenju odvodne mreže cijevi, čime bi se u samom centru grada vršili iskopi, ukratko, sam centar grada postao bi velika "bauštela" nekoliko mjeseci i tamošnjim ugostiteljima te drugim obrtnicima bilo bi nemoguće obavljati svoj posao, i to baš u špici sezone.

Danas se to i dogodilo !!!!!

U pješačku zonu stigli su bageri, zaštitna ograda, mjernici i radnici tvrtke Presolex gradnja d.o.o. te radovi mogu započeti.









Apel ugostitelja, obrtnika i poduzetnika za promjenom termina izvođenja radova nije došao do gradonačelnika Vedrana Neferovića unatoč objavi na našem portalu i peticiji istih tih ugostitelja i obrtnika.




Naš zaključak iz prošlog teksta ipak stoji i dalje: "" Bog je dao akcije " još gradonačelnika Neferovića je; Imat ćemo novu saniranu šetnicu i 2-3 jaka kafića, svi vi mali koji niste tako jaki na ovome putu će te uginuti i možemo svi nakon sanacije izjaviti "Dobro došla, Supernova , teren je pripremljen!"


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI