Požežani izdominirali na XX. Hrvatskom prvenstvu u bodybuildingu i fitnessu

Fitness club Požega
(FOTO: Privatna kolekcija)

24.04.2017. | H.R.
Pregleda: 14433

Posebno priznanje HBBS-a FK Play za najveći broj juniora na XX. Hrvatskom prvenstvu u bodybuildingu i fitnessu.



Davor Vukadin zlato u kategoriji BB do 75 kg juniori. Karlo Vajzer srebro u kategoriji BB  do 75 kg juniori. Oliver Franjić zlato u kategoriji BB iznad 75 kg juniori i apsolutni juniorski prvak Hrvatske u BB. Filip Kezić zlato u kategoriji junior men`s physique niska. Dino Berić srebro u kategoriji junior men`s physique niska. Josip Lukačević bronca u kategoriji junior men`s physique niska. David Havrlišan srebro u kategoriji junior men`s physique visoka. Filip Kezić apsolutni juniorski prvak Hrvatske u kategoriji men`s physique. Robert Lukačević srebro u kategoriji junior classic BB. Mislav Đurin bronca u kategoriji junior classic BB. Oliver Franjić zlato u kategoriji BB  do 80 kg seniori. Oliver Franjić apsolutni seniorski prvak Hrvatske u BB (najprestižnija nagrada cijelog natjecanja). Filip Kezić zlato u kategoriji  men`s physique niska. Dino Berić bronca u kategoriji men`s physique niska.







Ekipno drugo mjesto na XX.  Hrvatskom prvenstvu u bodybuildingu i fitnessu.



"Svaka čast dečkima na izuzetnoj disciplini i velikim odricanjima. U subotu se znalo tko su požežani. Hvala našim navijačima i svima koji si, na bilo koji način, pomogli ovim dečkima. Izuzetno sam ponosan na priznanje Hrvatskog bodybuilding saveza za rad s mladima (juniorima) i na to što smo, u muškoj konkurenciji bili uvjerljivo najbolji klub na natjecanju", rekao je Hrvoje Raguž.



Antonio Furić i Oliver Franjić za 2 tjedna nastupit će na Europskom prvenstvu u bodybuildingu u Španjolskoj Santa Suzani, dok ostali imaju kraći odmor i kreću s treninzima za nova natjecanja.

Hrvoje Raguž, fitness klub Play












Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI