¨Pomozimo studentima-djeci hrvatskih branitelja kupnjom laptopa¨

UDVDR
(FOTO: Privatna kolekcija)

22.04.2017. | A.M.
Pregleda: 4680

U organizaciji Odjela za humanitarnu djelatnost Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH devetu godinu za redom provodi se projekt "Pomozimo studentima-djeci hrvatskih branitelja kupnjom prijenosnog računala (laptopa)". Napominjemo da je iz Podružnice UDVDR RH Požeško-slavonske županije informatičku opremu do sada dobilo četrdeset dvoje studenata/ maturanata-djece hrvatskih branitelja.

U Zagrebu je 21. travnja 2017. godine u restoranu Gastro Globusu na Zagrebačkom velesajmu, upriličena svečana podjela prijenosnih računala studentima, djeci hrvatskih branitelja iz višečlanih obitelji a iz naše županije prijenosna računala su ove godine dobili: Ankica Kokalović iz Lipika, Marija Bonić iz Pleternice, Sara Matić iz Jakšića i Anamarija Galić iz Bekteža.

Zahvaljujemo se zastupniku u Hrvatskom saboru gospodinu Zdravku Ronku na donaciji dva prijenosna računala kao i županiji Požeško – slavonskoj i županu gospodinu Alojzu Tomaševiću koji su financirali troškove putovanja i omogućili nam da studente odvezemo u Zagreb na svečanu dodjelu .



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI