Ivona Bošnjak i Marta Vidmar osvojile 3 zlata na međunarodnom turniru u Prijedoru

5. međunarodni judo turnir u Prijedoru
(FOTO: M.M.)

16.04.2017. | M.M.
Pregleda: 4657

Na 5.međunarodnom judo turniru u Prijedoru, BIH, Republika Srpska, u konkurenciji 400 natjecatelja iz 33 kluba i 6 država( BIH, Hrvatska, Grčka, Srbija, Makedonija i Albanija), judo klub "Kutjevo" sa svojom sekcijom iz Čaglina bio je jedini predstavnik naše države!!




Nastupili su sa 6 natjecatelja, (3 iz Kutjeva i 3 iz Čaglina) te osvojili 9 medalja. 3 zlata, 1 srebro i 5 brončanih medalja.


Zlato u svojoj kategoriji osvojile su Ivona Bošnjak te Marta Vidmar koja je i u većoj uzrasnoj skupini također osvojila zlato. Srebro je osvojio Petar Marjanović u većoj uzrasnoj skupini, dok su se brončanom medaljom okitili Petra Marjanović, Marija Marjanović, Lorena  Grgić, Vinko Šapina te Ivona Bošnjak u većoj kategoriji.





Naši judaši bogatiji su za još jedno iskustvo, stekli su puno novih prijatelja ali i prikupili veliki broj poziva za nova nadolazeća natjecanja. Nakon napornih borbi naši judaši su se opustili uz naveliko poznate bosanske ćevape.




Judo klub "Kutjevo" sa svojom sekcijom Čaglin, svim vašim čitateljima želi sretan i blagoslovljen Uskrs.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI