Nogometaši su u punom pogonu i ovog vikenda

Naslov slike
(FOTO: 034 portal)

08.04.2017. | M.J.
Pregleda: 2569

U 21. kolu 3. HNL Slavonija će na svom terenu ugostiti vrlo neugodni BSK iz Bijelog Brda te pokušati novom pobjedom ostati u samom vrhu lige, a eventualnim kiksom Varaždina u Oriovcu možda doći ponovno na samo korak zaostatka za liderom. Špeharovu momčad čeka teško iskušenje, BSK je vrlo dobra, iskusna momčad koja ima glavu i rep. BSK se nalazi u sredini ljestvice, na 7. Mjestu sa samo 5 bodova manje od Plavih. Bjelobrđani su u nizu od dva poraza, a u proljeće u gostima nisu osvojili niti boda, pa se nadamo da će tako ostati i nakon današnje utakmice. Slavonija je u Bijelom Brdu slavila 1:0 pobjedu golom Podobnika koji se sada vraća u sastav nakon što je prošlo kolo "odležao" kartone.

BSK je u prošlom kolu poražen na svom stadionu od Marsonije, a brodski trećeligaš će u ovom kolu biti domaćin Slaviji. Slaviji kojoj su bodovi jako potrebni i čije igre nisu adekvatno nagrađene onim najvažnijim. Marsonia je odlična ovog proljeća, bez poraza su, imaju 3 pobjede i 2 remija i za Bognarovu momčad ovo je doista veliki ispit Uza Savu. Ispit je tim veći što Bognar ne može računati na šefa obrane Ivana Pehardu, no niti s druge strane strateg domaćih nema dvojicu igrača, Leku i Kalanja. Slavija je samo 4 boda ispred Belišća koje je u zoni ispadanja, pa bi i ponavljanje pleterničkih 0:0 s Marsom bio vrlo dobar rezultat.

Pakrački Hajduk u nedjelju ide na vrlo teško gostovanje u Jurjevac kod Zrinskog, jedne od boljih momčadi lige iako ljestvica ne potvrđuje kvalitetu Jurjevčana. Hajduk ove sezone igra jako dobro, bilježi odlične rezultate pa nemaju nikakav pritisak pred ovu utakmicu, no bod(ovi) bi svakako dobro došli.


U 1. ŽNL dvije utakmce se igraju u subotu, u Požegi lider dočekuje posljednjeplasirani Dinamo iz Vidovaca, a u Jakšić dolazi Lipik. U nedjelju se sastaju Kaptol – Slaven, BSK – Croatia, Kutjevo – Tim osvježenje, te u lokalnom derbiju u Trenkovu Sloga dočekuje Papuk.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI