Hrvatski Dragovoljac zakuhao 2. ŽNL, Bučje korak bliže naslovu u trećoj

Sulkovci
(FOTO: Dora J.)

05.04.2017. | Dora Jovanović
Pregleda: 4003

Proteklog vikenda odigrano je 11. Kolo u drugoj i trećoj ŽNL, i dok se u jednoj stvari raspetljavaju, u drugoj se dodatno kompliciraju. Kod drugoligaša vodeća Mladost teško je stradala u Brodskom Drenovcu, "popili" su petardu i dozvolili Sulkovcima da se ponovno približe na samo jedan bod zaostatka. A sada je već jako blizu i preporođeni Omladinac kao i Dinamo iz Rajsavca koji za Pavlovčanima zaostaju 4 boda i sigurno su u mogućnosti da se upuste u borbu za naslov prvaka. Omladinac je novu pobjedu upisao u Donjoj Obriježi, a Rajsavčani su bili uvjerljivi protiv Dobrovca. Graničar iz Zagrađa je nakon pobjede nad susjedima iz Sulkovaca poražen u Vetovu. Ove godine bi čak i drugo mjesto u 2. ŽNL moglo značiti plasman u viši rang natjecanja jer bi nakon 3 godine prvak 1. ŽNL mogao otići u MŽNL. Isto se naravno odnosi i na 3. ŽNL, pa bi odlaskom Požege u viši rang sve 3 lige sljedeće sezone bile dosta osvježene.

H. Dragovoljac – Mladost 5:2
Sulkovci – Dinamo B. 4:0
Kamen – Graničar Z. 2:1
Croatia – Omladinac 2:3
Dinamo R. – Dobrovac 4:1

Kod trećeligaša Ovčare su priredile poprilično iznenađenje i na svom terenu slavile protiv Slavonije iz Prekopakre i tako učinile veliku uslugu Graničaru iz Bučja koji je pobjedom u Staroj Lipi napravio veliki korak prema naslovu. Zanimljivost kola su pobjede dvojca sa samog začelja, Poljana i Jovača su slavile svoje prve ovosezonske pobjede. Kolo je bili vrlo efikasno, čak 3 susreta završena su rezultatom 3:2, a onaj preostali je bio 2:1 za Jovaču protiv Eminovaca. Dakle baš svi su zabili u ovom kolu barem jedan pogodak, osim BSK-a koji je bio slobodan.


Ovčare – Slavonija 3:2
Lipa – Graničar 2:3
Jovača – Eminovci 2:1
Parasan – Poljana 2:3
BSK slobodan



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI