U Marindvoru 19-godišnji motociklist teško, a 17-godišnja putnica lakše ozljeđena

Prometna
(FOTO: Mladen Mirković)

03.04.2017. | M.M.
Pregleda: 12627

U mjestu Marindvor, 1. travnja oko 20:00 sati dogodila se prometna nesreća između motocikla i osobnog automobila kojemu se bila pridodana prikolica.

29-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke "Volkswagen", požeških registarskih oznaka, kojemu je bila pridodana prikolica bez registarskih oznaka, skretao je ulijevo na kolni ulaz, a da nije propustio sva vozila koja se kreću iz suprotnog smjera. Prilikom neopreznog skretanja 29-godišnjaka, u njega je udario 19-godišnjak motociklom marke "Yamaha", požeških registarskih oznaka.

U prometnoj nesreći 19-godišnji vozač motocikla je teško, a 17-godišnja putnica s motocikla lakše ozlijeđena. Protiv 29-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela "Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu".


Tijekom proteklog vikenda na području PU požeško-slavonske dogodile su se tri prometne nesreće s materijalnom štetom i to u mjestima Vukojevica i Dobrovac te u Požegi u Industrijskoj ulici, dok su tri bijega s mjesta prometne nesreće zabilježena u Pleternici u Ulici Matije Gupca.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI