Slavija i Hajduk domaćini, Slavonija gostuje u Višnjevcu

(Iz arhive)
(FOTO: M.M.)

31.03.2017. | M.M.
Pregleda: 2150

Nogometaši Slavije će u 20. kolu 3. HNL Istok u Pleternici ugostiti susjede iz Oriovca što je i jedna od najzanimljivijih utakmica kola s obzirom na rivalitet ovih klubova. Pleterničani su u proteklom kolu u zadnjim minutama ostali bez boda, pa sada ponovno imaju lagani imperativ pobjede da bi se odmaknuli u mirnu zonu. Gostujući trener Ostojić ne može računati na Luku Đereka, dok Bognar na dispoziciji ima kompletan kadar tako da na domaćem terenu Slavija ipak ulazi u utakmicu kao favorit.

Slavonija će u nedjelju na gostovanje u Višnjevac kod posljednjeplasirane momčadi lige. Trener Plavih se vraća na teren gdje je odradio svoje prve trenerske korake, no bez puno sentimenta će morati uzeti sva 3 boda. Put do njih će mu sigurno otežati izostanak najboljeg igrača Slavonije Valentina Podobnika koji pauzira zbog kartona. Slavonija je trenutno 4. momčad 3. HNL, Višnjevac debelo posljednji, pa s razlogom očekujemo nova 3 boda i držanje priključka i ostanak u borbi za naslov prvaka.

Pakrački Hajduk će na svom terenu u subotu ugostiti slavonskobrodskog Željezničara. Trbarina momčad bi pobjedom praktično stigla na korak od definitivne potvrde ostanka u MŽNL, što nestrpljenjem čekaju svi klubovi koji se bore za ostanak u 1. i 2. ŽNL. Hajduk je doista odličan ove sezone, dok gosti iz Broda bodove skupljaju isključivo na svom stadionu, pa možemo reći da je Hajduk ovdje favorit i da se od Zelenih definitivno u ovom susretu očekuje da uzmu kompletan pljen.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI