PS Marine Mihelčić na World dance throphy-u u Italiji

Plesačice u Italiji
(FOTO: Marina Mihelčić)

28.03.2017. | Marina Mihelčić
Pregleda: 3374

Plesni studio Marine Mihelčić i Plesni klub Boa bili su na prestižnom plesnom natjecanju u Italiji u Lignano Sabiadoro, protekli vikend. Na put su išli i roditelji i natjecatelji, jer smo željeli da roditelji osjete čari ovakvih putovanja.



WORLD DANCE THROPHY traje već 43 godine i veliko je natjecanje na koje dolaze natjecatelji iz cijelog svijeta. Plesni studio Marine Mihelčić , osvaja nagrade na svakom natjecanju , pa nam nisu izmakle ni ovdje.


Tako su od posebnog uspjeha za spomenuti, Plesni klub Boa  i Plesni studio , koji je u seniorskoj kategoriji osvojio 4. mjesto sa koreografijom  gosp. Nataše Ledić HOMELESS ,tu su i Rea Kovačević i Hana Ledić , sa osvojenim 4. mjestom , zatim su tu naše juniorke sa osvojenim 3. mjestom u koreografiji Marine Mihelčić  ALADINOVA SVJETILJKA i naravno naš ponos , naši najmlađi koji su sa dvadeset bodova razlike pobijedile one na drugom mjestu i još njih sedam grupa ostavile iza sebe, sa koreografijom Marine Mihelčić, ČARLIJEVA TVORNICA ČOKOLADE. Sreći nije bilo kraja, što kod djece što kod roditelja.


Svi zajedno posjetili smo i Veneciju, družili se i bili jedna velika obitelj tri dana. Danas u pet ujutro sretno smo se vratili sa puta puni dojmova. Pred nama su nova natjecanja i dvije velike predstave U POTRAZI ZA SOFIJOM PRVOM mlađi uzrast i PA TKO JE TA VIOLETA sa starijim dobnim skupinama.



S malo slika iz prekrasnog Lignana i plesa na predivnoj plaži, šaljemo tople pozdrave svim Požežanima , u nadi da su svi ponosni na nas!




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
1. Jesam
2. Nisam
3. Nisam glasovao/la
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI