Slavoniji samo bod, Slaviji i Hajduku niti to, a krenuli su i županijski ligaši

(ilustracija)
(FOTO: M.M.)

26.03.2017. | M.M.
Pregleda: 4621

Nogometaši Slavonije su na domaćem terenu remizirali sa Mladosti iz Ždralova, odigrali su susret bez pogodaka. U prvom dijelu Slavonija je bila bolja momčad, stvorila je nekoliko lijepih prilika, imala dominaciju ali nije uspjela doći do pogotka. U drugom dijelu igra Plavih se razvodnila pa su gosti prilično lako sačuvali mrežu i osvojili bod. Požežani su tako propustili priliku ostati uz Varaždin, lider sada ima 4 boda prednosti pred našim nogometašima.




Slavija je odigrala odličnu utakmicu protiv Međimurja u gostima, no na kraju su u Pleternicu stigli praznih ruku. Slavija je kod 0:0 pogodila gredu, pa su primili gol sa igračem više iz jedanaesterca, da bi nakon toga Ivan Peharda u posljednjim trenucima utakmica promašio prazan gol domaćih.


Hajduk je gostovao u Boboti i kao i Slavija minimalno poražen iz kaznenog udarca kući otišao praznih ruku. Pakračanima ovaj poraz ipak ne pada teško, u odličnoj su situaciji što se tiče osvojenih bodova, pa s velikim mirom mogu privesti sezonu kraju.





U 1. ŽNL pobjeda Lipika protiv Slavena te Papuka na gostovanju u Jakšiću. Lipik je u 7 minuta sredinom prvog poluvremena slomio Gračane sa 3 pogotka. Dva puta je pogodio Osmanović, a jednom Kligl. Do kraja su se gosti pribrali, odigrali solidnu partiju, no ipak ja Lipik još povećao pobjedu golom Galka u 84. Minuti.

Susret u Jakšiću bio je puno neizvjesniji, ali i vatreniji. Naime sredinom drugog poluvremena sudac Bošnjak je pokazao dva crvena kartona, po jednog na svakoj strani, a nakon toga se gosti iz Velike bolje snalaze, i pogocima Vlade i Jurice Kljajić dolaze do 2:0 pobjede kojom su bitno povećali šanse da mirno ostanu u prvoligaškom društvu.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI