U Lipiku besplatnu edukaciju za poduzetnike i sve one koji to žele biti pod nazivom ¨Ja (ne)mogu biti poduzetnik!¨

(ilustracija)
(FOTO: M.M.)

25.03.2017. | M.M.
Pregleda: 1880

Uz veliku potporu Grada Lipika – koji nosi titulu Grad prijatelj ženskog poduzetništva, te gradonačelnika g. Vinka Kasane, Virtualni ženski poduzetnički centar www.poduzetnica.hr, organizira besplatnu edukaciju za poduzetnike i sve one koji to žele biti pod nazivom "Ja (ne)mogu biti poduzetnik!" u utorak, 28. ožujka U Multikulturalnom centru, Slavonska 47, Lipik od 09:00 do 13:00 sati.

Edukaciju će otvoriti i pozdraviti sudionike gradonačelnik Lipika g. Vinko Kasana. Ova besplatna edukacija je prva od šet planiranih u proljetnom dijelu edukacijske sezone, a uključuje opis temeljne problematike poduzetništva kao i motivaciju za bavljenje poduzetništvom te pokretanje vlastitog biznisa. Radionica daje odgovore na pitanja kako ne posustati i ne odustati te ustrajati u poduzetnišvu bez obzira na sve izazove, padove i stramputice.

SUDJELOVANJE JE BESPLATNO, a zainteresirane polaznici mogu se prijaviti putem maila: [email protected] s naznakom Edukacije Lipik ili na mail: [email protected]



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI