Udruga ¨Kvizoljupci Zlatne doline¨ Požega 1. i 2. travnja organiziraju najveće kvizaško natjecanje u Požegi

(ilustracija)
(FOTO: M.M.)

24.03.2017. | M.M.
Pregleda: 3906

U subotu i nedjelju 1.-2. travnja 2017. u Požegi se održava otvoreni kviz turnir "Spring Open Vallis Aurea". Do danas su svoje sudjelovanje, uz brojne požeške ljubitelje kviza, potvrdili ponajbolji hrvatski kvizaši, a kviz organizira udruga "Kvizoljupci Zlatne doline"

Na turniru će sudjelovati oko 90 vrlo značajnih kvizaša u hrvatskim mjerilima kroz tri natjecanja odnosno natjecanje u parovima, pojedinačno i ekipno.

Natjecanja će se održavati dva dana odnosno u subotu 1. travnja radi se o kvalifikacijama pojedinačnog kviza, 160 pitanja plus 40 pitanja za Kviz parove, 200 pitanja za Ekipni kviz u kojemu su četiri člana.


Drugi dan odnosno 2. travnja na Veleučilištu u Požegi održat će se finale Pojedinačnog natjecanja i Kviza za parove.





Kroz sve ovo natjecanje bit će plasirano 500 pitanja tako da po broju natjecatelja ovo je najveći kvizaški događaj u Republici Hrvatskoj, a da nije Zagreb.

Na natjecanju će sudjelovati Lovci iz "Potjere" Morana Zibar, Dean Kotiga i Krešimir Međeral Sučević, ali tu su još Perica Živanović jedan od 8 predstavnika Hrvatske na kvizaškoj olimpijadi 2016. u Ateni, Mladen Vukorepa također, Krešimir Štimac, Ivan Vlahek i Mario Kovač, te autori pitanja HRT-ovog kviza "Potjera" Maja Rogulj i Filip Karačić.

Nagrade se dodjeljuju za prva tri mjesta u sve tri kategorije kviza te za najbolje plasiranog igrača, par i ekipu iz Požeško – slavonske županije .




Prijave za ovaj kviz primaju se zaključno s 27. ožujkom putem obrasca dostupnih na SOVA-e , a za dodatne informacije možete se obratiti Tomislavu Bleizifferu na broj +385 98 256 234. Pravo za natjecanje imaju sve zainteresirane osobe iz Hrvatske i inozemstva te moraju biti starije od 16 godina.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI