Leo Mikić zabio za veliku pobjedu Slavije u Koprivnici

Slavija Pleternica
(FOTO: M.J.)

15.03.2017. | M.J.
Pregleda: 5365

Nogometaši pleterničke Slavije jučer su gostovali u Koprivnici u 17. Kolu 3. HNLIstok te upisali vrlo važnu pobjedu kojom se malo miču od klubova sa začelja prvenstvene ljestvice.



Bognarova momčad odigrala je jednu taktički i trkački sjajnu utakmicu, potpuno su neutralizirali sve prijetnje domaće momčadi i na račun te silne borbe osvojili 3 boda u srcu Podravine. U 20. Minuti utakmice Leo Mikić je na centru oduzeo jednu loptu, dao za Šubaru koji je Mikića sjajno izbacio u situaciju 1 na 1 koju ovaj majstorski rješava i izbija sam pred vratara domaćih te sprema loptu u njegov prvi kut.





I nakon gola Slavija je bila bolja momčad od Koprivnice do odmora, dok su u nastavku domaći preuzeli inicijativu, no tek su u dva navrata ozbiljno zaprijetili nakon prekida. S druge strane Slavija je imala dvije fenomenalne situacije, jednu je zapucao Mikić na početku drugog dijela, a drugu Roberto Bognar u posljednjim trenucima utakmice.

U sljedećem 18. kolu Slavija u Pleternici dočekuje Bjelovar, a pobjeda bi ih definitivno maknula iz zone ugroženih te potvrdila vrijednost pleterničkog trećeligaša.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI