Korizmena akcija- ¨Donesimo nadu¨

Donesimo nadu
(FOTO: CARITAS)

08.03.2017. | Požeška biskupija
Pregleda: 2022

Vođen mišlju "Krist danas i uvijeke, naša nada", Caritas Požeške biskupije provodi korizmenu akciju "Djeca djeci" pod geslom "Donesimo nadu".  Čineći mala djela milosrđa u korizmi, pozvani smo donijeti nadu u bolju budućnost onima koji se nalaze u životnim teškoćama, posebice djeci. Cilj akcije jest kroz korizmene kasice prikupiti novčana sredstva koja će pomoći u  opremanju  školarca iz potrebitih obitelji na početku nove školske godine.

Akcija se provodi u suradnji sa svim župama i vjeroučiteljima naše Biskupije te će biti predstavljena posebno djeci i mladima kroz kateheze gdje će od svojih župnika i vjeroučitelja moći dobiti kasice za prikupljanje svojih milodara. Na taj način mladi i djeca jačaju svoju vjeru, utvrđuju kako Krist jest i ostaje naša istinska nada u svim našim životnim radostima i nedaćama te razvijaju osjećaj za bližnje u potrebi.

Korizmeni dar prikupljen kroz korizmene kasice krizmanici će na Veliki četvrtak donesti na misu posvete ulja u požešku Katedralu te ga  prinijeti za prikazni dar.


Prikupljene priloge za djecu možete uplatiti i na žiro račun Caritasa Požeške biskupije HR4223860021130011296 (Vukovarska 7, Požega) te o uplati i podatcima o uplatitelju obavijestiti na [email protected]  ili na adresu Caritasova tajništva, Vukovarska 7, Požega gdje je dar moguće i predati.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI