Humanitarnom zabavom u mjesnom domu Trnovac prikupljeno preko 19 tisuća kuna

Ulaznica od humanitarne zabave u Trnovcu
(FOTO: M.M.)

06.03.2017. | M.M
Pregleda: 12466

Posljednjih tjedan dana provodila se humanitarna akcija "Pomozimo maloj Rini". Rina Beble je naša sugrađanka koja boluje od teške bolesti i nalazi se u Zagrebu na liječenju, a liječenje i boravak u Zagrebu zahtijevaju velike financijske izdatke pogotovo ako se radi o dužem vremenskom periodu kao što je slučaj s našom malom Rinom.

Začetnici ove hvale vrijedne humanitarne akcije su četvorica prijatelja Dražen Šubara, Tomislav Štajdohar, Ivan Krajček i Dražen Šutalo koji su prilikom međusobnog druženja došli na ideju o humanitarnoj akciji koju su na kraju i proveli. Akcija je završena dana 04.03.2017. godine humanitarnom zabavom u mjesnom domu Trnovac. Ovom humanitarnom akcijom prikupljeno je preko 19 000 kuna, koje su uplaćene na žiro račun obitelji oboljele djevojčice.

Organizatori se ovom prilikom zahvaljuju djelatnicama poduzeća Orljava koje su značajnim sredstvima sudjelovale u akciji kao i policijskim službenicima PU Požeško-slavonske te općini Velika koja se odrekla svih potraživanja za organizaciju zabave te dodatno sudjelovala s novčanim sredstvima. Organizatori se zahvaljuju dobrim ljudima koji su kao pojedinci sudjelovali u akciji i koji su se odazvali na humanitarnu zabavu. Za napomenuti je da su vinari i vinogradari Zrinščak, Vojak, Markota, Špoljarić, Jakobović i Soldo sponzorirali vina čija prodaja je znatno pridonijela prikupljanju sredstava.


Četvorica prijatelja ne kriju zadovoljstvo uspjehom humanitarne akcije i nadaju se da će barem malo pomoći obitelji Rine Beble jer kako kažu "novac nije uvjet za sreću ali pomaže da se nesreća lakše prebrodi" te se nadaju Rininom ozdravljenju i stavljaju se na raspolaganje za buduće humanitarne akcije.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI