Akreditirani Diplomatski zbor u Republici Hrvatkoj u posjeti Požegi

Akreditirani Diplomatski zbor u RH na izletu u Požegi
(FOTO: M.M.)

03.03.2017. | M.M
Pregleda: 5138

U sklopu projekta "Osjeti Hrvatsku" danas u Požeško-slavonskoj županiji boravi Diplomatski zbor akreditiran u Republici Hrvatskoj kojega je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović pozvala u sklopu svoga boravka u Požegi i Požeško – slavonskoj županiji.








"Drago nam je da su danas u okviru posjete predsjednice odnosno projekta "Osjeti Hrvatsku", došli veleposlanici iz brojnih zemalja koji imaju svoje diplomatske predstavnike u Republici Hrvatskoj koji imaju danas sadržajni posjet koji uključuje samo požeško - slavonsku županiju i njenu Palaču, Gradski muzej i Katedralu te nakon toga se pridružuju predsjednicu u njenom posjetu u Kutjevu." - rekao nam je zamjenik župana Ferdinand Troha





Mislim da je Požega vrlo lijep grad i sretan sam što nas je predsjednica pozvala u Požegu. Dobro je vidjeti i otkriti nova mjesta osim Zagreba. - rekao nam je veleposlanik Velike Britanije




"Ja sam prvi puta u Požegi ali vaša županija je Slovacima posebno bliska zato što ovdje živi naša manjina. Kako je moj kolega rekao dobro je da predsjednica organizira ovakve izlete kako bi mogli vidjeti i otkriti nova mjesta tijekom našeg rada u Republici Hrvatskoj. - dodao je veleposlanik Slovačke.

















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI