U Staroj Lipi obitelji Momir Pašalić jutros izgorjela kuća

Požar obiteljske kuće u Staroj Lipi
(FOTO: M.M.)

26.02.2017. | M.M
Pregleda: 12205

Centar 112 Požega jutros je oko 1:40 sati zaprimio dojavu o požaru obiteljske kuće u Staroj Lipi. Na intervenciju su izašli djelatnici JVP Grada Požege, HEP-a i policije.






"Ni sama ne znam šta je se desilo, ali požar je krenuo od špajza. Susjedi su me probudili i vikali da idem po vode i da zovem vatrogasce da je požar, dok sam se snašla iza sna krov je gorio.U kući živimo moja mama,suprug i troje male djece 13, 12 i 7 godina. Djeca su sada na sigurnom kod prijateljice, hvala bogu nitko nije ozlijeđen osim što je velika materijalna šteta." - kaže nam vlasnica kuće Anđelka Momir Pašalić







Obitelji Momir Pašalić uništen je krov obiteljske kuće, špajza, dokumenti, torbe, kištra, električni šporet, motorna pila i mnoge druge stvari.



Uplakana vlasnica kuće kaže da se šteta procjenjuje na nekoliko tisuća kuna i situacija je jako teška, unatoč tome što su u planu imali ovoga proljeća urediti kuću iz vana nakon što su prošle godine ju uredili iz nutra.



"Kao i što vidite imamo požar stambene kuće, kuća je starija i rađena je prije 12o i više godina u kojoj su živjeli obitelj s troje djece koji su na vrijeme izašli van. Dok smo mi došli vatra je bila u razbuktanoj fazi od strane drvarnice i špajza.

Što smo uspjeli spasiti spasili smo, sada nastavljamo dalje raditi na čišćenju izgorenog materijala, crijepa, USB ploča, plahona i ostaloga." - rekao nam je zapovijednik JVP Grada Požege Zdenko Mautner



Uzrok požara za sada je nepoznat, a više informacija imat ćemo nakon policijskog očevida.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI