Marko Doboš predstavio mobilnu aplikaciju ¨Orux maps¨

Aplikacija "Orux maps"
(FOTO: M.M.)

24.02.2017. | M.M
Pregleda: 7584

Marko Doboš član HPD-a "Sokolovac" sinoć je planinarima i zainteresiranim građanima Požege predstavio mobilnu aplikaciju "Orux maps" u Kazališnoj kavani u Požegi.

"Za korištenje navedene aplikacije potrebno je imati smartphone ili tablet, koji na sebi imaju Android operativni sustav. Aplikacija je namijenjena svim planinarima, izletnicima, rekreativcima, ali i ljudima koji su profesionalno vezani za orijentaciju u prostoru, te svima zainteresiranima.





Svi koristimo "Google map" i čim kupimo mobitel posjedujemo tu aplikaciju, a ova aplikacija ima prednost što možemo uvoziti razne karte kao slojeve.





Jedna prednost je topografska karta 1:25 tisuća i ima izohipse što je bitno prvenstvneno u planinarenju, a druga prednost je što možemo izrezati komade karte i koristiti kada nismo u mogućnosti prisustva interneta." - rekao nam je Marko Doboš

















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI