Stand up komičarka Marina Orsag do suza nasmijala Požežane

Stand up komičarka Marina Orsag
(FOTO: M.M.)

24.02.2017. | M.M
Pregleda: 5853

Studio Smijeha po prvi puta doveo je stand up comedy show u Požegu i to jučer u Gradsko kazalište.

Marina Orsag je požeškoj publici predstavila svoj Stand up show "Ružičaste naočale" koji je do sada oduševio čitavu regiju i šire izvedbama u preko 30 gradova.




Početkom prosinca 2015. godine Marina Orsag izabrana je za najbolju stand-up komičarku kontinentalne Europe i Rusije na prestižnom globalnom natjecanju Jokenation. Ovom titulom 38-godišnja se Zagrepčanka uvrstila u deset najboljih zabavljača ove vrste na svijetu te joj je pripala čast nastupati u slavnoj Stravinski dvorani u švicarskom Montreuxu zajedno s ostalih devet pobjednika.




U svom trećem solo stand-up showu Marina je jučer prošla kroz faze djetinjstva, odrastanja, ne odrastanja, izgubljenih i nađenih ljubavi te kroz sve one sitne apsurdne stvari koje nas svakodnevno okružuju.



"Ružičaste naočale" osvojile su publiku diljem Hrvatske, Srbije i Slovenije, nedavno i dijaspore u Švedskoj, Danskoj i Irskoj.

"Na "Noći kazališta" upoznali smo direktoricu vašeg kazališta i skužili da nikada do sada nismo bili u Požegi osim u zatvoru 2007. kada smo imali turneju po Hrvatskim zatvorima i od tada nikada više, što mislim da je stvarno bez veze.

S obzirom na to da radimo s jako puno kazališta razno razne mjesečne suradnje po Hrvatskoj pa smo uključili i Požegu, a kao i što sam odaziv pokazuje ovdje je i više nego dosta ljudi koji su se smijati inteligentnom humoru.

Stand up comedy je kao takva duhoviti komentar na sve što nas okružuje. Ovo nije nikako tematski angažirana predstava i ne zove se "Ružičaste naočale" zato što smo pričali o tome, nego zato što se nadam da će sve ovo o čemu smo pričali večeras staviti publici ružičaste naočale deset minuta, sat, dan ili ko zna koliko vremena nakon mog showa.

Ovo je bio moj prvi test u Požegi ali svakako ne i zadnji i sigurna sam da ćemo u buduće dolaziti jednom mjesečno zabavljati vas. - rekla nam je Marina Orsag stand-up komičarka i direktorica studia Smijeha






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI