Matej Ivanković podnio ostavku mjesec dana nakon izbora

Matej Ivanković
(FOTO: M.M.)

20.02.2017. | M.M
Pregleda: 8460

Kako neslužbeno doznajemo Matej Ivanković jučer je najavio, a danas i pismeno podnio ostavku na mjesto tajnika Županijskog školskog športskog saveza.

O razlozima ostavke možemo samo nagađati, no indikativno je da je na subotnjoj Skupštini Zajednice sportskih udruga odlučivano o nasljedniku Josipa Neferovića na mjestu tajnika, a kako je donesena najlogičnija odluka, te je V.D. tajnika postao Marijan Rudež, a Ivanković moguće nije pretjerano zadovoljan takvim ishodom, pa se povukao i s ove pozicije unatoč činjenici da je izabran, a samim tim je i prihvatio taj izbor, prije samo mjesec dana.

Zanimljivo će biti vidjeti i tko će sada nakon ostavke Ivankovića obavljati taj posao, koji je upravo u ovom dijelu godine najveći, jer su na rasporedu mnoga natjecanja, a trenutno jedina osoba ovlaštena odraditi taj posao je Josip Neferović koji je – na godišnjem odmoru!



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI