Jučer nalet vozila na psa, lakša prometna te bijeg s mjesta prometne nesreće

Prometna Požega
(FOTO: M.M.)

17.02.2017. | M.B.
Pregleda: 7382

42-godišnja vozačica osobnog automobila marke "Audi", požeških registarskih oznaka, jučer (16.2.) oko 9:00 sati u Blacku, udarila je vozilom u psa koji je istrčao na kolnik. Protiv 27-godišnjeg vlasnika psa slijedi prekršajna prijava budući da je držao životinju bez nadzora.

80-godišnji vozač osobnog automobila marke "Mercedes", požeških registarskih oznaka, isti je dan (16.2.) oko 10:45 sati u Požegi, nepropisnom vožnjom unazad pokušao se uključiti u promet s parkirališta i tom prilikom je udario u osobni automobila također marke "Mercedes", austrijskih registarskih oznaka, zbog čega protiv njega slijedi prekršajna prijava.

A u vremenu od 13.30 do 14.15 sati u Velikoj, u Industrijskoj ulici nepoznati vozač, nepoznatim vozilom na prijelazu ceste preko željezničke pruge oštetio je polubranik. Policijski službenici tragaju za počiniteljem ove prometne nesreće koji je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao, javljaju iz policije.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI