Recept za dugotrajan brak je uzajamno poštovanje, pomaganje te puno međusobne tolerancije

Tradicionalni susret Grada Požege „Valentinovo – susret bračnih parova s 50 i više godina braka“
(FOTO: M.M.)

15.02.2017. | M.M
Pregleda: 6377

U restoranu "Sara Babin Vir" danas se održao tradicionalni susret Grada Požege "Valentinovo – susret bračnih parova s 50 i više godina braka".

Prigoda za ovaj događaj je Valentinovo odnosno dan kada se slavi ljubav. Valentinovo se slavi diljem svijeta i ne ograničava se samo na zaljubljene parove ili izgubljene ljubavi, a korijeni potiču još od staroga Rima. Valentinovo je dan izražavanja ljubavi prema voljenoj osobi, prijatelju, djetetu ili majci.

"Lijepo je okupiti naše stanovnike Požege koji imaju 50 i više godina zajedničkog života u ljubavi u braku i sigurno je jedan primjer mladim ljudima da zajednički život traži puno kompromisa i tolerancije." - rekao je gradonačelnik Vedran Neferović


"Ovako okupljeni u ovom svečanom trenutku zadovoljstvo mi je pozdraviti vas ispred požeško-slavonske županije i u ime župana Alojza Tomaševića koji je nažalost spriječen i nije mogao osobno doći.


Želim vam puno ljubavi, zdravlja u vašem životu jer vi svjedočite to već pola stoljeća pa nastavite tako i dalje." - rekao je dožupan Ferdinand Troha




Ante i Zdenka Klepo su umirovljenici iz Požege koji su 56 godina u braku, i ovo im je šesta godina kako dolaze na tradicionalni susret Grada Požege "Valentinovo – susret bračnih parova s 50 i više godina braka".

"Recept za dugotrajan brak je uzajamno poštovanje, pomaganje te puno međusobne tolerancije." - kažu Ante i Zdenka Klepo




Drago i Marica Blažević također iz Požege desetu godinu za redom dolaze na ovaj susret, a u svibnju će proslaviti 60 godina sretnog braka. Na naš upi koji je recept dugotrajnog braka rekli su nam: "strpljenje, ljubav i uzajamno potpomaganje".




Za dobru atmosferu uz bogat gastronomski meni pobrinuo se tamburaški sastav "Zlatna dolina".



Fotogaleriju "Valentinovo – susret bračnih parova s 50 i više godina braka" možete pogledati ovdje.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI