O.Š. Antuna Kanižlića darovala slikovnice Dječjem odjelu Opće županijske bolnice Požega

Donacija O.Š. Anuta Kanižlića Dječjem odjelu OŽB Požega
(FOTO: M.M.)

14.02.2017. | M.M.
Pregleda: 7023

Osnovna škola Antuna Kanižlićauključila se u humanitarnu akciju "Čitam, dam, sretan sam –svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj" – te odlučila darovatislikovnice Dječjem odjelu Opće županijske bolnicePožega.

Nacionalna kampanja "Čitaj mi" većtradicionalno poziva knjižnice, dječje vrtiće, škole naorganiziranje akcije "Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigudaruj i tuđe srce obraduj".





"Akcijase provodi povodom Međunarodnog dana darivanja knjiga koji seobilježava 14. veljače., a cilj je Međunarodnog dana darivanjaknjiga probuditi ljubav prema čitanju i ohrabriti djecu i odraslediljem svijeta da 14.veljače djeci darujuknjigu.





Naša Školauključila se u ovu akciju tako da su djelatnici Škole darovalislikovnice Dječjem odjelu Opće županijske bolnice Požega." -rekla je učiteljica Hrvatskog jezika Valentina Čurčić iz O.Š.Kanižlić




"Mismo uključeni u sve akcije ovog tipa jer nam na ulazu u odjel i pišeda smo mi odjel "Prijatelj djece", to sada malo zvučičudno jer mi se uključujemo u ovakve akcije, donacije i da nam tone piše na ulazu u odjel.

Kod nas je trenutnokratak period liječenja jer smo se usavršili i unaprijedili uliječenju, imamo mogućnost posjeta koje nisu ograničene u perioduod jednoga sata u danu itd., upravo to znači biti prijateljdjece.

Danas je i službeno obznanjena jednalijepa vijest gdje ćemo za godinu i pol dana nakon 81 godine se sDječjim odjelom preseliti u novi dio bolnice, bolje uređenim,suvremenijim i puno pristupačnijim za liječenje.

HvalaVam još jednom na ovoj lijepoj gesti i donaciji u moje, ime svihzaposlenika OŽB Požega, a i u ime ove predivne djece koja su kodnas na liječenju." - rekao je voditelj Odjela pedijatrije OŽBPožega VladoDrkulec














Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI