Tomislav Vlahović je novi predsjednik DVD-a Gornji Emovci

Voditeljstvo Skupštine DVD.a Gornji Emovci
(FOTO: A.M.)

12.02.2017. | A.M.
Pregleda: 7102

Na 32. redovitoj izbornoj Skupštini DVD-a Gornji Emovciizabrano je novo rukovodstvo tog društva. Za novog predsjednika je izabranTomislav Vlahović, za njegovog zamjenika Marko Rožić a za tajnika Ivan Prskalodok su ostali članovi Upravnog odbora Vjekoslav Petrović, Luka Rožić, ŽeljkoIvanika i Danijel Marincl.



Na području grada Požege pored istoimenog društva,dobrovoljno vatrogastvo postoji samo u Gornjim Emovcima i to već 32 godine.Gornji Emovci su rijetko prigradsko naselje koje se može pohvaliti brojem djecei mladeži, gotovo 20 posto stanovništva čine mladi do 18 godina starosti što jegarancija da ovo društvo ima perspektivu.


Proteklih godina društvo se bavilo osposobljavanjemčlanova, uređenjem Vatrogasnog doma te nabavkom opreme. Iako malo prigradskonaselje u stanju je za slučaj potrebe zapovjedniku Vatrogasne zajednice GradaPožege staviti na raspolaganje zavidan broj opremljenih operativaca.


Jedan od većih problema društva je vatrogasni dom koji jeizgrađen od strane mještana 1953. godine bez formalne dokumentacije, ali kakodoznajemo, tim se problemima nadzire kraj. Izaslanik gradonačelnika ZdenkoMautner obećao je na skupštini da će Grad Požega u slijedeća dva mjesecanapraviti priključak na vodovodnu i kanalizacijsku mrežu te urediti sanitarničvor kako bi objekt bio što funkcionalniji, kako za potrebe vatrogasaca tako isvih mještana tog prelijepog malog prigradskog naselja.



Predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Požege Šimun Miletićpohvalio je rad društva te ustvrdio da su vatrogasci u Emovcima nositelji svihdruštvenih aktivnosti na korist mještana, što je jako bitno za funkcioniranjemale društvene zajednice.



Prethodnih oam godina društvo je vodio Ivan Vlahović kojemu je na skupštini pripala funkcija predsjednika Nadzornog odbora DVD-a. Sva izvješća te izbor novih tijela društva, Skupština jepotvrdila jednoglasno.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI