Očito je počela izgradnja vrtića u Rudinskoj ulici u Požegi

Izgradnja vrtića
(FOTO: M.M.)

07.02.2017. | A.M.
Pregleda: 9241

U našu redakciju je pristigao mail od ID Zelenih s otvorenim pismom Gradskom vijeću, a zahtjev u tom pismu je bila izmjena lokacije izgradnje novog dječjeg vrtića.

"U ime grupe građana okupljenih oko ID"ZELENI" tražimo da predsjednik Gradskog vijeća Grada Požege, gospodin Nino Smolčić,u skladu sa čl. 85. stavkom 2. Poslovnika o radu Gradskog vijeća, nadopuni dnevni red 28. sjednice Gradskog vijeća, koja se ima održati 08. veljače 2017. g., sa jednom točkom, pod mogućim nazivom : Izmjena lokacije za izgradnju dječjeg vrtića."




Čisto iz interesa i da se upoznamo sa situacijom, mi se odlučili otići na teren i na licu mjesta imali smo što i vidjeti, RADOVI SU KRENULI, a tvrtka Presofleks s bagerima već priprema teren.




Situacija nas je začudila jer se nitko od naših visokopozicioniranih političara tamo nije pojavio i radove najavio, pogotovo u ovo vrijeme predizborne kampanje. Koga god smo pitali, nitko nije znao da je ovaj projekt, važan gradu, već pokrenut.



Postavlja se pitanje što se događa? Čak se ni Neferović sa svojim medijima (kojima mjesečno daje velik novac iz gradskog proračuna da veličaju njegov rad) nije pohvalio početkom radova na izgradnji vrtića. Kakav problem leži u ovoj priči? Neriješeno imovinsko stanje? Upitan natječaj? Problematika s (pravomoćnim) dozvolama? Promjena u planu izgradnje vrtića (prelazak na montažnu gradnju)? Sva ova pitanja potiče činjenica da stanovnici koji žive u blizini lokacije izgradnje vrtića nisu primili nikakvu obavijest da se započinje s gradnjom, već su se, kako kažu, jedno jutro probudili, a bageri su bili tamo.



Odgovori na ova pitanja doznat će se uskoro, kao što svaka istina jednom izađe na vidjelo, tako će i ova. Mi svakako čestitamo gradonačelniku na ovakvom žurnom postupku i nadam se da će tvrtka Presofleks s istom brzinom i kvalitetom odraditi ovaj posao za našu djecu.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI