Delegacija Pleternice u radnom posjetu Lipiku

Delegacija Pleternice u Lipiku
(FOTO: Compas.com.hr)

04.02.2017. | Compas.com.hr
Pregleda: 3490

Nakon što jedelegacija Grada Lipika i Lire u lipnju 2016. bila u posjetu Pleternici, 3.veljače u uzvratnom radnom posjetu Lipiku bila je delegacija Pleternicepredvođena gradonačelnicom AntonijomJozić sa suradnicima, direktoricom Poduzetničkog centra Pleternica Marijom Šarić te direktoromPleterničkog komunalaca IvicomKovačićem. Sastanku na kojem su se razmjenjivala iskustva u pripremiprojekata bili su nazočne i direktorica PC Garešnica Vida Iličić s konzultanticom na projektima Sanjom Pavlović iz PC Garešnica.

Sastanak je održan u Konferencijskoj dvorani Lipičkerazvojne i turističke agencije Lire gdje ih je primio direktor DejanIličić s razvojnim timom koji trenutno radi na pripremi višedesetaka projekata iz Programa Ruralnog razvoja za male i mlade poljoprivrednike.

Uvodno je prisutne pozdravio gradonačelnik Lipika VinkoKasana koji je istaknuo dobru suradnja te uzajamnoprijateljstvo između Lipika i Pleternice od koje smo dobili dosta iskustvabudući da je uspješna po brojnim projektima, među najuspješnijima u našojžupaniji, ali i u Hrvatskoj te da i Lipik tim stopama nastoji ići, rekao jegradonačelnik Kasana.


Gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić rekla je kako joj je drago da su uLipiku te je čestitala gradonačelniku na do sad odobrenim projektima i dodajekako je Lipik prepoznat izvan granica naše županije te je strašno napredovaošto se tiče projekata, kako je gradonačelnik okupio mladu ekipu koja vuče zagrad što joj je lijepo bilo za čuti na više mjesta u Zagrebu.


Glavna tema razgovora sastanka bila je priprema projekta prirodne baštinebudući da ga odvojeno pripremaju i u Lipiku, Pleternici i Garešnici. Lipičkiprojekt prirodne baštine obuhvaća Vilu Dobre vode, gradski dio perivoja uLipiku te u Marinom Selu područje Nature 2000, a razgovaralo se ospecifičnostima u pripremi projekta te načinu provođenja aktivnosti.

izvor: www.compas.com.hr



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI