Zašto se ovako oštro napada gradonačelnik?

Ilustracija
(FOTO: Internet)

03.02.2017. | A.M.
Pregleda: 9154

Dragi čitatelji, kako smo sinoć mogli u kasnijim večernjimsatima čitati na Pozega.eu, očigledno se dogodio preokret u pristranosti togportala, na šta smo već više puta sumnjali.

Bili smo uvjereni da je taj portal inače sklon aktualnomgradonačelniku Neferoviću, no očigledno se tu nešto promijenilo, jer izgleda dase napada baš Neferović i da se insinuira kako sa NEKE ? strane, NETKO ?pokušava utjecati na anketu, evo objašnjenja.

Očito je da središnji HDZ ne vjeruje svojim tijelima tj.Gradskom i Županijskom odboru te je odlučio provesti anketu između dvakandidata, Darka Puljašića i Vedrana Neferovića, da ispitaju tko je sposobnijida se pošalje u utrku za gradonačelnika, no ovo je u Požegi nekima izgledanovost.


Kako je da je, vjerojatno kreću u telefonske ankete, što jesamo po sebi upitno pa se u ovom slučaju o drugom mandatu Neferovića morapitati članstvo jer stranka nije sigurna treba li aktualnog gradonačelnikaposlati u tu utrku.


Taj navedeni portal ukazuje na neke nepravilnosti, kojeSLUČAJNO samo njemu brojni čitatelji iz vedra neba dojavljuju, dok nama kaonajčitanijem portalu NITKO, a ma baš nitko ništa po tom pitanju nije javio. Zapovjerovati je da je objava tog portala ništa drugo, nego pokušaj utjecaja natakvu anketu.

"Naime, ne mali broj naših čitatelja, ali i poznanika,tijekom današnjeg dana nam se javilo ističući da ih kontaktiraju i nazivaju"dobronamjernici” sugerirajući im da, ako ih telefonom budu zvale agencije zaistraživanje javnog mnijenja koje provode ankete, kažu da će glasati zaodređenog kandidata…….toga i toga." - citat tog vjerodostojnog portala!?

Kao 1.: Logično i legitimno je da kad se provodi anketa,kandidati ankete pokušavaju svoje birače motivirati da daju svoj glas upravonjima, kako je legitimno u izborima praviti reklamu za sebe i svoju stranku takoje apsolutno legitimno kad se provode takve ankete NAVIJATI ZA SEBE, bilo biprotiv logike da navija za protukandidata.

Kao 2.: Citiramo taj portal: "Pitanja još nisu ni stavljena na papir, a već supočela "kokošarenja”. Koliko takva anketa može biti vjerodostojna i relevantna?Gotovo nimalo!"

Ili ova izjava, još je bolji biser: "Ankete su jedno, astvarnost je drugo", ma nemoj, nitko to da sad nije znao... Nešto novo smonaučili!?

Od kad su ankete "vjerodostojne", one su samo pokazatelji naneko stanje i služe za lakše donošenje neke odluke. Po logici u kojoj bi anketebile apsolutno "vjerodostojne", ne bi niti trebali održavati izbore kada bi moglisve riješiti s "vjerodostojnim anketom", ali pošto ih nema, mi smoprisiljeni na izbore, s navedenim se stvarno pitamo što je pjesnik htio reći," traži vjerodostojne ankete ", mislimo stvarno!?

Kao 3.: Najava kako portal želi ostati neutralan je stvarno vrhunacod izjave ili kako bi rekla teta Mara "prijeti"!

Citiramo: "Pri odabiru kandidata za gradonačelnika uzimati će seu obzir ama baš sve, i ono što se sada o njemu zna, i ono što će se u narednomperiodu doznati, a pokušava se vješto prikriti. E tu su mediji da iznesu pravuistinu, dokumentirano i sa svim mogućim dokazima bez obzira o kojem sekandidatu radi."

Iz ove rečenice koja je upućena, mi smo mogli iščitati da senajvjerojatnije u članku radi u o aktualnom gradonačelniku Požege VedranuNeferoviću, jer insajderima je poznato da je DORH bio u javnoj kući, sorry, mislimou Gradskoj kući, možda i u više navrata i da se provode neke istrage. Isto takoje većini poznato da je glavni i generalni urednik Pozega.eu portala samsvjedočio i bio upetljan u aferu Baška protiv Neferovića i zbog tih razloga semože pomisliti da taj negativni članak nije usmjeren protiv Darka PuljaŠića (zakoga nam nije poznato da se vode neki postupci), već protiv Vedrana Neferovića,a pošto nam drugi anketirani za sada nisu poznati, možemo samo birati izmeđunjih dvojice.

Na upit Puljašiću, dobili smo odgovor da se on ne bavi s takvimstvarima i da njemu to zbilja nije potrebno, a poznajući situaciju, to je i apsolutnoza ne povjerovati da bi se on iz sigurne pozicije pobjede morao baviti s takvimstvarima.

Poznato je i našim čitateljima da mi nismo najboljiprijatelji s, još gradonačelnikom Neferovićem, ali u ovom slučaju zauzimamojasno i glasno njegovu stranu i obranu, ne vjerujemo da bi, bez obzira na našodnos s gradonačelnikom, on se bavio sa ovakvim, citiramo Požega EU: "onimakoji se bave ovakvim i sličnim rabotama građani će reći onu zadnju….nisiprošao, a ni zaslužio biti ono za što si se na ovako nizak način grebao."stvarima i kao na po početku navedeno.

Svi kandidati mogu i trebaju aktivirati svoje birače,simpatizere, prijatelje da naravno glasaju za, Darka Puljašića ili ako žele zaVedrana Neferovića, zato pozivamo sve koji će biti anketirani(najvjerojatnije samo HDZ- ovci) da sudjeluju u toj anketi i želimo obojici kandidatapuno sreće, neka najbolji pobjedi.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI