NASLOVNAPOŽEGAPOLITIKAARHIV
Zašto se ovako oštro napada gradonačelnik?

FOTO: Internet

POČINJU ANKETIRANJA HDZ-ovih KANDIDATA

Zašto se ovako oštro napada gradonačelnik?

03.02.2017. | A.M. PREGLEDA: 8208

Dragi čitatelji, kako smo sinoć mogli u kasnijim večernjim satima čitati na Pozega.eu, očigledno se dogodio preokret u pristranosti tog portala, na šta smo već više puta sumnjali.

Bili smo uvjereni da je taj portal inače sklon aktualnom gradonačelniku Neferoviću, no očigledno se tu nešto promijenilo, jer izgleda da se napada baš Neferović i da se insinuira kako sa NEKE ? strane, NETKO ? pokušava utjecati na anketu, evo objašnjenja.

Očito je da središnji HDZ ne vjeruje svojim tijelima tj. Gradskom i Županijskom odboru te je odlučio provesti anketu između dva kandidata, Darka Puljašića i Vedrana Neferovića, da ispitaju tko je sposobniji da se pošalje u utrku za gradonačelnika, no ovo je u Požegi nekima izgleda novost.


Kako je da je, vjerojatno kreću u telefonske ankete, što je samo po sebi upitno pa se u ovom slučaju o drugom mandatu Neferovića mora pitati članstvo jer stranka nije sigurna treba li aktualnog gradonačelnika poslati u tu utrku.


Taj navedeni portal ukazuje na neke nepravilnosti, koje SLUČAJNO samo njemu brojni čitatelji iz vedra neba dojavljuju, dok nama kao najčitanijem portalu NITKO, a ma baš nitko ništa po tom pitanju nije javio. Za povjerovati je da je objava tog portala ništa drugo, nego pokušaj utjecaja na takvu anketu.

"Naime, ne mali broj naših čitatelja, ali i poznanika, tijekom današnjeg dana nam se javilo ističući da ih kontaktiraju i nazivaju "dobronamjernici” sugerirajući im da, ako ih telefonom budu zvale agencije za istraživanje javnog mnijenja koje provode ankete, kažu da će glasati za određenog kandidata…….toga i toga." - citat tog vjerodostojnog portala!?

Kao 1.: Logično i legitimno je da kad se provodi anketa, kandidati ankete pokušavaju svoje birače motivirati da daju svoj glas upravo njima, kako je legitimno u izborima praviti reklamu za sebe i svoju stranku tako je apsolutno legitimno kad se provode takve ankete NAVIJATI ZA SEBE, bilo bi protiv logike da navija za protukandidata.

Kao 2.: Citiramo taj portal: "Pitanja još nisu ni stavljena na papir, a već su počela "kokošarenja”. Koliko takva anketa može biti vjerodostojna i relevantna? Gotovo nimalo!"

Ili ova izjava, još je bolji biser: "Ankete su jedno, a stvarnost je drugo", ma nemoj, nitko to da sad nije znao... Nešto novo smo naučili!?

Od kad su ankete "vjerodostojne", one su samo pokazatelji na neko stanje i služe za lakše donošenje neke odluke. Po logici u kojoj bi ankete bile apsolutno "vjerodostojne", ne bi niti trebali održavati izbore kada bi mogli sve riješiti s "vjerodostojnim anketom", ali pošto ih nema, mi smo prisiljeni na izbore, s navedenim se stvarno pitamo što je pjesnik htio reći, " traži vjerodostojne ankete ", mislimo stvarno!?

Kao 3.: Najava kako portal želi ostati neutralan je stvarno vrhunac od izjave ili kako bi rekla teta Mara "prijeti"!

Citiramo: "Pri odabiru kandidata za gradonačelnika uzimati će se u obzir ama baš sve, i ono što se sada o njemu zna, i ono što će se u narednom periodu doznati, a pokušava se vješto prikriti. E tu su mediji da iznesu pravu istinu, dokumentirano i sa svim mogućim dokazima bez obzira o kojem se kandidatu radi."

Iz ove rečenice koja je upućena, mi smo mogli iščitati da se najvjerojatnije u članku radi u o aktualnom gradonačelniku Požege Vedranu Neferoviću, jer insajderima je poznato da je DORH bio u javnoj kući, sorry, mislimo u Gradskoj kući, možda i u više navrata i da se provode neke istrage. Isto tako je većini poznato da je glavni i generalni urednik Pozega.eu portala sam svjedočio i bio upetljan u aferu Baška protiv Neferovića i zbog tih razloga se može pomisliti da taj negativni članak nije usmjeren protiv Darka PuljaŠića (za koga nam nije poznato da se vode neki postupci), već protiv Vedrana Neferovića, a pošto nam drugi anketirani za sada nisu poznati, možemo samo birati između njih dvojice.

Na upit Puljašiću, dobili smo odgovor da se on ne bavi s takvim stvarima i da njemu to zbilja nije potrebno, a poznajući situaciju, to je i apsolutno za ne povjerovati da bi se on iz sigurne pozicije pobjede morao baviti s takvim stvarima.

Poznato je i našim čitateljima da mi nismo najbolji prijatelji s, još gradonačelnikom Neferovićem, ali u ovom slučaju zauzimamo jasno i glasno njegovu stranu i obranu, ne vjerujemo da bi, bez obzira na naš odnos s gradonačelnikom, on se bavio sa ovakvim, citiramo Požega EU: "onima koji se bave ovakvim i sličnim rabotama građani će reći onu zadnju….nisi prošao, a ni zaslužio biti ono za što si se na ovako nizak način grebao." stvarima i kao na po početku navedeno.

Svi kandidati mogu i trebaju aktivirati svoje birače, simpatizere, prijatelje da naravno glasaju za, Darka Puljašića ili ako žele za Vedrana Neferovića, zato pozivamo sve koji će biti anketirani (najvjerojatnije samo HDZ- ovci) da sudjeluju u toj anketi i želimo obojici kandidata puno sreće, neka najbolji pobjedi.

Tagovi: anketa, hdz, gradonačelnik, hdz, puljašić, neferović

48 SATI NA 034PORTALU

.

Bartolović Barbara svoju ljubav prema narodnoj nošnji prenijela je na lutke

.

Na Jankovcu postavljeno sedam novih roštilja za posjetitelje

.

Josip Aladrović si doveo prijatelja da mu bude glavni savjetnik za EU fondove. Tip ima 5 godina radnog iskustva

.

Održana Skupština PŠS-a : ʺSkinite Messija sa zgrade na Sportsko – rekreacijskom centruʺ

.

Na području PU požeško slavonske jučer krađa i dragovoljna predaja oružja

.

Misijska nedjelja u požeškoj Katedrali

.

HPD Gojzerica pohodila Cincaru i Dinaru u Bosni i Hercegovini

.

U Požegi održana koordinacija županijskih savjeta mladih

pecalo- KRČMA ZLATNI LUG

Građevinsko zemljište, Pleternica, 1193 m2

IZNAJMLJUJEM NAMJEŠTENU GARSONJERU

► REGISTRIRAJ SE DA OBJAVIŠ OGLAS

.

Pakračke prosvjetne ustanove: Malo učenika, još manje nastave

.

Sudjelujte na Slavonskom kolinju i Čvarkijadi u Dobrovcu

.

Lipičani i Pakračani sudjelovali u humanitarnoj utrci pod geslom ʺZa zdrave grudi se potrudiʺ

.

Struje neće biti ...

.

Bablje ljeto se nastavlja: Vrijeme i dalje sunčano te iznadprosječno toplo

.

Najbolji čvarak pripremila Ekipa MO Brestovac, a najljepša djevojka Etno susreta je Ivana Štefančić iz KUD „Orljava“

.

Poziv na besplatno obrazovanje

.

Sinoć se u Jakšiću verbalno sukobilo sedam osoba, a dvije žene (37 i 46) su se i potukle

.

Protekli vikend na požeškim prometnicama čak 11 prometnih nesreća!

.

U požeškom kazalištu prikazani dramski pučki igrokazi

.

FOTKA DANA: Pogled s Veličkog grada

.

Nisu bez imena, a neće biti ni bez asfalta!

.

Rukometaši Požege odigrali neodlučeno, 33:33 protiv Rudara u 6. kolu 1. Hrvatske rukometne lige - Sjever

.

Danas štrajkaju škole u cijeloj Hrvatskoj... pročitajte što sindikati planiraju dalje

.

Pakrac u ruhu i duhu srednjeg vijeka

.

Struje neće biti ...

.

Vrijeme danas pretežno sunčano i toplo

FOTONALAZ

FOTKA DANA: Pogled s Veličkog grada