NASLOVNAPOŽEGAPOLITIKAARHIV
Zašto se ovako oštro napada gradonačelnik?

FOTO: Internet

POČINJU ANKETIRANJA HDZ-ovih KANDIDATA

Zašto se ovako oštro napada gradonačelnik?

03.02.2017. | A.M. PREGLEDA: 8276

Dragi čitatelji, kako smo sinoć mogli u kasnijim večernjim satima čitati na Pozega.eu, očigledno se dogodio preokret u pristranosti tog portala, na šta smo već više puta sumnjali.

Bili smo uvjereni da je taj portal inače sklon aktualnom gradonačelniku Neferoviću, no očigledno se tu nešto promijenilo, jer izgleda da se napada baš Neferović i da se insinuira kako sa NEKE ? strane, NETKO ? pokušava utjecati na anketu, evo objašnjenja.

Očito je da središnji HDZ ne vjeruje svojim tijelima tj. Gradskom i Županijskom odboru te je odlučio provesti anketu između dva kandidata, Darka Puljašića i Vedrana Neferovića, da ispitaju tko je sposobniji da se pošalje u utrku za gradonačelnika, no ovo je u Požegi nekima izgleda novost.


Kako je da je, vjerojatno kreću u telefonske ankete, što je samo po sebi upitno pa se u ovom slučaju o drugom mandatu Neferovića mora pitati članstvo jer stranka nije sigurna treba li aktualnog gradonačelnika poslati u tu utrku.

Taj navedeni portal ukazuje na neke nepravilnosti, koje SLUČAJNO samo njemu brojni čitatelji iz vedra neba dojavljuju, dok nama kao najčitanijem portalu NITKO, a ma baš nitko ništa po tom pitanju nije javio. Za povjerovati je da je objava tog portala ništa drugo, nego pokušaj utjecaja na takvu anketu.


"Naime, ne mali broj naših čitatelja, ali i poznanika, tijekom današnjeg dana nam se javilo ističući da ih kontaktiraju i nazivaju "dobronamjernici” sugerirajući im da, ako ih telefonom budu zvale agencije za istraživanje javnog mnijenja koje provode ankete, kažu da će glasati za određenog kandidata…….toga i toga." - citat tog vjerodostojnog portala!?

Kao 1.: Logično i legitimno je da kad se provodi anketa, kandidati ankete pokušavaju svoje birače motivirati da daju svoj glas upravo njima, kako je legitimno u izborima praviti reklamu za sebe i svoju stranku tako je apsolutno legitimno kad se provode takve ankete NAVIJATI ZA SEBE, bilo bi protiv logike da navija za protukandidata.

Kao 2.: Citiramo taj portal: "Pitanja još nisu ni stavljena na papir, a već su počela "kokošarenja”. Koliko takva anketa može biti vjerodostojna i relevantna? Gotovo nimalo!"

Ili ova izjava, još je bolji biser: "Ankete su jedno, a stvarnost je drugo", ma nemoj, nitko to da sad nije znao... Nešto novo smo naučili!?

Od kad su ankete "vjerodostojne", one su samo pokazatelji na neko stanje i služe za lakše donošenje neke odluke. Po logici u kojoj bi ankete bile apsolutno "vjerodostojne", ne bi niti trebali održavati izbore kada bi mogli sve riješiti s "vjerodostojnim anketom", ali pošto ih nema, mi smo prisiljeni na izbore, s navedenim se stvarno pitamo što je pjesnik htio reći, " traži vjerodostojne ankete ", mislimo stvarno!?

Kao 3.: Najava kako portal želi ostati neutralan je stvarno vrhunac od izjave ili kako bi rekla teta Mara "prijeti"!

Citiramo: "Pri odabiru kandidata za gradonačelnika uzimati će se u obzir ama baš sve, i ono što se sada o njemu zna, i ono što će se u narednom periodu doznati, a pokušava se vješto prikriti. E tu su mediji da iznesu pravu istinu, dokumentirano i sa svim mogućim dokazima bez obzira o kojem se kandidatu radi."

Iz ove rečenice koja je upućena, mi smo mogli iščitati da se najvjerojatnije u članku radi u o aktualnom gradonačelniku Požege Vedranu Neferoviću, jer insajderima je poznato da je DORH bio u javnoj kući, sorry, mislimo u Gradskoj kući, možda i u više navrata i da se provode neke istrage. Isto tako je većini poznato da je glavni i generalni urednik Pozega.eu portala sam svjedočio i bio upetljan u aferu Baška protiv Neferovića i zbog tih razloga se može pomisliti da taj negativni članak nije usmjeren protiv Darka PuljaŠića (za koga nam nije poznato da se vode neki postupci), već protiv Vedrana Neferovića, a pošto nam drugi anketirani za sada nisu poznati, možemo samo birati između njih dvojice.

Na upit Puljašiću, dobili smo odgovor da se on ne bavi s takvim stvarima i da njemu to zbilja nije potrebno, a poznajući situaciju, to je i apsolutno za ne povjerovati da bi se on iz sigurne pozicije pobjede morao baviti s takvim stvarima.

Poznato je i našim čitateljima da mi nismo najbolji prijatelji s, još gradonačelnikom Neferovićem, ali u ovom slučaju zauzimamo jasno i glasno njegovu stranu i obranu, ne vjerujemo da bi, bez obzira na naš odnos s gradonačelnikom, on se bavio sa ovakvim, citiramo Požega EU: "onima koji se bave ovakvim i sličnim rabotama građani će reći onu zadnju….nisi prošao, a ni zaslužio biti ono za što si se na ovako nizak način grebao." stvarima i kao na po početku navedeno.

Svi kandidati mogu i trebaju aktivirati svoje birače, simpatizere, prijatelje da naravno glasaju za, Darka Puljašića ili ako žele za Vedrana Neferovića, zato pozivamo sve koji će biti anketirani (najvjerojatnije samo HDZ- ovci) da sudjeluju u toj anketi i želimo obojici kandidata puno sreće, neka najbolji pobjedi.

Tagovi: anketa, hdz, gradonačelnik, hdz, puljašić, neferović

48 SATI NA 034PORTALU

.

Požeška e-tržnica: Cjelokupna ponuda Gradske tržnice Požega dostupna je i na web-u

.

MINISTAR RADA: Već u lipnju se ide u skraćivanje radnog tjedna

.

Pijani vozač(34) skrivio prometnu nesreću u Biškupcima i dobio kaznu od 12.000 kuna

.

Tijekom vikenda prijavljene prijevare, pkušaj provale, prijetnje plicijskom službeniku...

.

BEZ POSEBNIH OGRANIČENJA I UVIJETA: BiH otvorila granice s Hrvatskom

.

19 dana smo bez novooboljelih, četvero zaraženih je u kućnoj izolaciji

.

750 tisuća kuna bespovratnih sredstava KUD-u Svilenka iz Buka

.

Društvu multiple skleroze Požeško-slavonske županije dva milijuna kuna za projekt Most suradnje

.

Danas pretežno oblačno uz moguću kišu

pecalo- KRČMA ZLATNI LUG

NOVČANE POZAJMICE KREDITI

NOVČANE POZAJMICE KREDITI

► REGISTRIRAJ SE DA OBJAVIŠ OGLAS

.

Svetkovina Duhova u požeškoj Katedrali

.

Otvorena novo uređena ʺSvečana dvorana Gloriaʺ u Požegi

.

Super vijesti stižu iz Nacionalnog stožera

.

Danas je 18. dan bez novooboljelih osoba u Požeško-slavonskoj županiji i dalje aktivna ČETIRI slučaja

.

Munja na polju u Slavoniji napravila rupu od pet metara

.

Općina Kaptol omogućila besplatan Internet za građane

.

DOBRI STARI OBIČAJI: Povodom rođenja novog člana obitelji, okićena okućnica u Gaju

.

Radovi na reciklažnom dvorištu u Velikoj privode se kraju

.

Evo kada nam stiže pravo ljetno vrijeme...

.

Gotovo 2 milijuna kuna za projekt Most suradnje

.

NA RIJECI SAVI SE PREVRNUO ČAMAC: U tijeku potraga za nestalim 47-godišnjakom

.

Slavlje preuzimanja svetih ulja u požeškoj Katedrali

.

Danas pretežno oblačno i kišovito

.

Novi predsjednik HNS-a Predrag Štromar: HNS se najoštrije protivi zabrani rada nedjeljom

.

Subotnja šetnja Požegom 30.5.2020.

.

Tijekom posljednja 24 sata u Hrvatskoj JEDNA novooboljela osoba od koronavirusa

.

Oproštaj od preminulog svećenika Tomislava Vučura

.

U Brodsko-posavskoj županiji oporavila se još jedna osoba od koronavirusa

.

Evo kako napraviti kinder bueno kolač bez pečenja

FOTONALAZ

Munja na polju u Slavoniji napravila rupu od pet metara