Neočekivan obrat, odgođeno imenovanje HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Požege

Darko Puljašić i Vedran Neferović
(FOTO: I.V.)

26.01.2017. | A.M.
Pregleda: 13744

Kako doznajemo, sinoć je održana sjednica Gradskog odboraHDZ-a Požege, od kojeg se očekivalo, kako su to prenijeli neki lokalnimediji, da će potvrditi kandidaturu Darka Puljašića za gradonačelnika Požegeispred te stranke.

Naime, prema naputcima središnjiceHDZ-a odgođeno je donošenje bilo kakve odluke dok se ne provedu konzultacije saZagrebom. Prema nama dostupnim informacijama konzultacije bi se trebale odraditi u slijedećih pet dana.

Nakon provedenihkonzultacija, Gradski odbor HDZ-a Požege bi ponovno trebao zasjedati te konačnodonijeti odluku tko će biti kandidat za gradonačelnika najveće stranke u našoj županiji koja ima svoje gradonačelnike i načelnike u svim gradovima i općinama.


O kakvim je konzultacijama riječ, za sada nismo uspjeli doznati, ali koliko smo upoznati sa situacijom u ovadšnjem HDZ-u, velika većina članstva i birača zagovara promjenu dosadašnjeg gradonačelnika Neferovića smatrajući da požeški HDZ Požežanima treba i može ponuditi bolje rješenje nego što je to učinio na prošlim lokalnim izborima.


Osim članstva HDZ-a među građanima se može čuti pogovor javnosti da se sadašnji gradonačelnik prebrzo karakterno pretvorio u svog prethodnika, te da kao takav građane i grad ne vodi u smjeru uspješnog razvoja i unaprijeđenja međuljudskih odnosa, kao temeljnog preduvjeta stvaranja vizije održivog suživota svih segmenata društva.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI